Het professionele hondenkapsalon voor kleine honden te Geraardsbergen.

Ik, Annemie Soetaert heb met volle passie en liefde voor honden het "hondensalon Silhouet" opgericht in februari 2013. In 2015 ben ik genomineerd geweest van Unizo Geraardsbergen Business Award. Ik richt me tot alle kleine honden. zowel raszuivere honden als kruisingen zijn welkom. Ik heb er voor gekozen om alleen te werken in mijn salon, dus elke hond wordt door mezelf van kop tot teen verzorgt en verwent.

De verzorging hangt af van de vachtkwaliteit van de hond bij het binnenbrengen. Ruwharige honden worden met de hand geplukt,lang zijdehaar wordt met veel zorg gewassen en geföhnd en volgens het ras en wensen van het baasje geknipt. Dit gaat van een deugddoende wasbeurt, de sportieve korte snitjes tot de zijde lange haren modelleren.De wollige vachtjes zoals de keeshondjes worden volledig ontwolt en in hun natuurlijk model gezet. Het is belangrijk dat je hond op regelmaat naar het salon komt bij voorkeur om de 2 maand.

Om lange wachttijden (6 à 8 weken) te vermijden aarzel niet te lang om een afspraak vast te leggen voor je viervoeter. Een tip: maak bij afhaling van je hond onmiddellijk een volgende afspraak dan heb je een ruimere keuze van uur en dag die jou het beste ligt.

Mijn streefdoel is honden in alle rust, de professionele vachtverzorging te geven die zij verdienen volgens hun vachttype en voldoende tijd spenderen om duidelijk advies en informatie te geven aan de baasjes wat betreft de vachtverzorging en voeding van hun viervoeter.

Een gezonde hond en blinkende vacht komt van binnenuit daarom is het van groot belang zuivere en natuurlijke voeding te geven aan je viervoeter. Je bent zeker ook welkom voor de voeding van je hond bij hondensalon Silhouet. Ik richt me op de natuurlijke voeding omdat ik hier veel belang aan hecht zowel voor mens als dier.

Ik heb het volledige assortiment van Farmfood HE (koude persing korrel) en Farmfood Fresh diepvries vers vlees en van Degomeat hondenvoer vers vlees en Pure Caviar koud geperst, één eiwitbron, gluten vrij. Een uitgebreid gamma natuurlijke hondensnacks. Je vindt hier ook trendy hondenaccessoires zoals van Mon Bonbon ,Trilly Tutti Brilli , O'lala Pets en kussens van bessie+barnie.

Ik werk altijd op afspraak voor de vachtverzorging,voor afhaling van voeding ben je altijd welkom van maandag tem zaterdag van 9u tot 14u of op afspraak buiten deze uren. Het salon is gesloten op woensdag, zon - en feestdagen.

Ik hoop je trouwe viervoeter spoedig in het salon te mogen verwelkomen!