Culinary Plaza

Showcooking, teppanyaki, sushi en aziatische keuken te Brugge

VISIE

Hartelijk welkom bij Culinary Plaza te Brugge, de ontmoetingsplaats van diverse gastronomische wereldkeukens. Ons concept van ons restaurant is uniek in België en is gestoeld op enkele kernwaarden die ons nauw aan het hart liggen.

❖ Keuzevrijheid
Wil je lekker uit eten gaan, dan zie je jezelf verplicht om voor één bepaalde cuisine te kiezen. Culinary Plaza wil deze keuzevrijheid garanderen door een heel ruim aanbod van gerechten uit diverse werelddelen en landen aan te bieden. Bij Culinary Plaza kan je dus voor één eerlijke prijs à volonté genieten van koude en warme spijzen uit een brede waaier van landen.

❖ Kwaliteit & authenticiteit
Wij hechten veel belang aan het opdoen van authentieke culinaire ervaringen. Daarom worden de gerechten bij Culinary Plaza gemaakt door chef-koks uit de desbetreffende regio’s die steeds met kwaliteitsvolle ingrediënten aan de slag gaan.

❖ Openheid en gastvrijheid
Wij geloven dat het gastronomisch genieten niet enkel verbonden is met het smaken en ruiken. Het oog wil ook wat. Kom daarom gerust een kijkje nemen in onze open keukens zodat je kan zien hoe de gerechten die op je bord verschijnen door onze chefs worden bereid. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt, ook onze allerkleinsten. De kinderen kunnen spelen in een afzonderlijke kindvriendelijk speelhoekje. Voor de rokers is er een aparte rookruimte voorzien.

AANBOD

In Culinary Plaza staan drie regio’s centraal: Zuid-Amerika, Oost-Azië en Zuid-Europa. Concreet gaat het hier om: de exotische Braziliaanse en Argentijnse keuken, de subtiele Japanse bereidingen, de kleurrijke heel gevarieerde Chinese keuken, de pikante Koreaanse gerechten, de groentenrijke Thaise cuisine, de zuiderse Italiaanse en Spaanse kookkunst, de stevige Belgische keuken. Een greep uit ons Spaans aanbod:

  • verschillende paella’s zoals: Paella Marisco (zeevruchten), Paella Mixta (vlees en vis), Paella Verduras (vegetarisch), Arroz Negro (zwarte paella met inktvis).
  • diverse typisch Spaanse gerechtjes zoals: Tapas, Tortilla Española, Merluza Salsa Verde (kabeljauwsoort in het groen), Pulpo Gallega (octopus), Sepia Plancha (vis op de plaat), Pimiento Padrón (groene pepers), Jamón Ibérico (Iberische ham), Lomo Ibérico Horno (geroosterd Iberisch varkenskroon), Cochinillo (geroosterd speenvarken), Fricandó con seta (wilde paddenstoelen). Enkele authentieke en traditionele Italiaanse gerechten zoals ondermeer: Lasaña a la Italiana, canelones a la Italiana, tallarines Italiano, enz.

Uit Argentinië komen gerechten als de typische Argentijnse grill en de Asado Argintiono (Argentijnse barbecue). Voor de wijnliefhebbers is er ook een uitgebreide wijnkaart.

WERKWIJZE

In ons stijlvol restaurant is er plaats voor meer dan 300 mensen. In het midden en achteraan vind je de drie verschillende serveersites terug:

  • Vooraan in het midden worden de koude gerechten geserveerd en kan je kiezen uit heerlijke desserts.
  • Centraal in het restaurant worden de warme gerechten bereid.
  • Achteraan bevindt zich het buffet.

Als klant kan je ofwel zelf naar deze serveerruimtes toestappen om een keuze te maken uit ons ruim aanbod, of je kan je ook laten bedienen door onze mobiele buffetwagentjes, die bij minder drukke momenten, op geregelde tijden tot bij jou komen. Drank wordt altijd aan de tafel zelf besteld en niet aan de bar.