Shiatsu-praktijk Tervuren

Shiatsu, de kunst van het aanraken. De betekenis van shiatsu is eigenlijk vinger-druk (shi= vinger en atsu= druk). Het is een Oosterse massagetechniek waarbij met de vingers/duimen en de handpalmen druk wordt uitgeoefend op bepaalde plaatsen van het lichaam, meer bepaald op de meredianen of energiekanalen om zo de energie van het lichaam meer in evenwicht te brengen en het zelfhelend vermogen van het lichaam aan te spreken. De massage gebeurt op een futon (matje) en de ontvanger draagt losse kleding.

Shiatsu is een heel ontspannende massage en kan helpen bij: vermoeidheid, hoofdpijn, migraine, rugpijn, stress, spijsverteringsproblemen, angstgevoelens, arthritis, astma, depressie, problemen aan het zenuwstelsel. Meestal zijn meerdere sessies nodig om tot het gewenste resultaat te komen, maar één massage kan al dingen in beweging zetten en vooral heerlijk ontspanned werken.

Seiki is een massagetechniek met heel zachte aanrakingen, hierbij wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam aangespoord om in beweging te komen. In seiki soho streeft men ernaar om een maximaal effect te bereiken met een minimum aan inspanning. Een shiatsu- of seiki- behandeling duurt 60 minuten, gesprek van 10 minuten en massage 50 minuten.

Bij Zenpaleis, te Tervuren, kan u terecht voor: shiatsu-massages, seiki-massages, iriscopie, voedingsadvies. Graag mailen of bellen voor een afspraak.

CONTACTEER ONS