Serviceflats Ter Korbeke

Assistentiewoningen, woonzorgcentra, rusthuis regio Leuven

Serviceflats

Onze serviceflats bieden luxueuze woongelegenheid in de regio Leuven. De assistentiewoningen omvatten een of twee slaapkamers, wellness-badkamer, design-keuken, ruime bergkamer, internet, handenvrije videofoon, LED-verlichting, inbraakwerende voordeur, safe en zijn gedecoreerd met stijlvolle & duurzame materialen.

Veiligheid

De assistentiewoningen van Serviceflats Ter Korbeke zijn ergonomisch aangepast aan de behoeften van senioren: geen trappen of drempels, brede deurenopeningen, antislipvloer in de badkamer, inloopdouche zonder randen, handgrepen in douche en aan toilet, thermostatische mengkranen, ladenkasten in de keuken, enz. Alle serviceflats zijn bovendien voorzien van een videofoniesysteem, anti-inbraakdeuren, rookdetectoren, automatische nachtverlichting, afwezigheids-schakelaar in de hal en personenalarm. In onze service-residenties leeft en woont u in alle vrijheid, terwijl hulp 24u/24u binnen bereik is als het nodig is.

Huishoudelijke & persoonlijke diensten op maat

Bij Serviceflats Ter Korbeke kan u beschikken over een uiterst volledig gamma persoonlijke & huishoudelijke diensten. U kan zelf uw dienstenpakket samenstellen, zonder verplichting en helemaal volgens uw persoonlijke wensen.

Gezelschap & vrijetijdsbesteding

Het restaurant, de bar, de salons en het cafetaria vormen het levendige hart van onze assistentiewoningen. Ze zijn een ideale sociale ontmoetingsplaats die ook openstaat voor uw gasten. Regelmatig worden culturele en ontspanningsactiviteiten georganiseerd in en buiten de residentie (concerten, theater, kunstexposities, seminaries, modeshows en daguitstapjes). De bewoners van onze service-residenties hebben alle mogelijkheden om actief bezig te zijn en sociale contacten te onderhouden.