Fotoalbums

Serviceflats Select-Residence

Wonen & genieten in stijl in de regio Leuven

Onze service-residenties bieden luxueuze woongelegenheid op de beste locaties in België. De appartementen omvatten een of twee slaapkamers, wellness-badkamer, design-keuken, ruime bergkamer, internet, handenvrije videofoon, LED-verlichting, inbraakwerende voordeur, safe en zijn gedecoreerd met stijlvolle & duurzame materialen.
De veiligheid, onafhankelijkheid & zelfstandigheid van de bewoners worden gewaarborgd door het dienstenaanbod waarvan zij volgens eigen wensen en vrijblijvend gebruik kunnen maken.

 

Veiligheid

Een woning dient niet alleen geborgenheid te bieden, maar ook veiligheid.
De appartementen van Select-Residence zijn ergonomisch aangepast aan de behoeften van senioren: geen trappen of drempels, brede deurenopeningen, antislipvloer in de badkamer, inloopdouche zonder randen, handgrepen in douche en aan toilet, thermostatische mengkranen, ladenkasten in de keuken, enz.
Alle serviceflats zijn bovendien voorzien van een videofoniesysteem, anti-inbraakdeuren, rookdetectoren, automatische nachtverlichting, afwezigheids-schakelaar in de hal en personenalarm.
In onze service-residenties leeft en woont u in alle vrijheid, terwijl hulp 24u/24u binnen bereik is als het nodig is.

 

Huishoudelijke & persoonlijke diensten op maat

In onze service-residenties kunt u beschikken over een uiterst volledig gamma persoonlijke & huishoudelijke diensten. U kan zelf uw dienstenpakket samenstellen, zonder verplichting en helemaal volgens uw persoonlijke wensen.

 

Residenties

Select-Residence biedt standingvolle serviceflats aan op de beste locaties in Vlaanderen, in Leuven, Knokke-Heist, Hasselt, Gent en Antwerpen. Al onze service-residenties zijn vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer, gelegen in het dorps-of stadscentrum en op wandelafstand van bakker, slager, apotheek, tavernes, winkels, enz.

 

Gezelschap & vrijetijdsbesteding

Het restaurant, de bar, de salons en het cafetaria vormen het levendige hart van onze residenties. Ze zijn een ideale sociale ontmoetingsplaats die ook openstaat voor uw gasten. Regelmatig worden culturele en ontspanningsactiviteiten georganiseerd in en buiten de residentie (concerten, theater, kunstexposities, seminaries, modeshows en daguitstapjes). De bewoners van onze service-residenties hebben alle mogelijkheden om actief bezig te zijn en sociale contacten te onderhouden.

 

Beleggen in serviceflats: veilig, rendabel en zeker

Serviceflats op toplocaties zijn niet enkel een veilige & rendabele belegging, maar ook een zekerheid voor uw eigen toekomst.
De traditionele beleggings- en spaarmethodes zijn ofwel risicovol of brengen nauwelijks nog iets op. Een belegging in vastgoed daarentegen is veilig en geeft een zekere opbrengst.
Door de toenemende vergrijzing van de bevolking en de stijgende vraag naar kwalitatieve woningen voor ouderen, is een belegging in serviceflats de beste keuze.
Wordt uw eigen woning te ruim of worden uw zorgbehoeften groter? Dan kunt u uw intrek nemen in de serviceflat waarin u hebt geinvesteerd. Uw belegging is zo tegelijk een zekerheid voor uw eigen toekomst.

Select -Residence, uw service-flats - seniorenverblijf voor Leuven.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Serviceflats Select-Residence.

Contact

Serviceflats Select-Residence

Oudebaan 106, 3360 Korbeek-Lo

Vestigingen

Select-Residence Knokke
Gemeenteplein 44, 8300 Knokke-Heist
  • Residentie
  • Seniorie
  • Serviceflats