Seniorcity Wenduine

Assistentiewoningen in een natuurgebied te Wenduine

MEER INFO? BEL ONS VANDAAG NOG!

Zorgeloos van het leven profiteren in Wenduine

Seniorcity Wenduine is een uniek woonproject in Wenduine met 47 erkende assistentiewoningen - serviceflats gelegen in de bruisende badplaats net buiten het centrum van Wenduine (De Haan), grenzend aan het natuurgebied de Uitkerkse polders. Genieten van de zeelucht op het terras, vogels spotten in de polders, petanque spelen met uw medebewoners, gezellig samenzijn in de ontmoetingsruimte, kortom, u kan er zorgeloos van het leven profiteren.

Seniorcity, een erkende assistentiewoning

Een erkende assistentiewoning biedt u de mogelijkheid om zelfstandig te blijven wonen, met een permanent zorgaanbod, maar ook met de geruststelling dat er de klok rond acute hulp beschikbaar is. In Seniorcity Wenduine kunt u daarop rekenen dankzij een samenwerkingsakkoord met de thuiszorgdiensten van Solidariteit voor het Gezin, een zorgbedrijf met 40 jaar ervaring!

Een thuis zonder zorgen via ons aanbod

Bij ons ligt de nadruk op kwaliteitsvol, aangepast en zelfstandig wonen en worden uw zorgen onze zorg! Wenst u een informatiebrochure, een rondleiding in een modelflat, een persoonlijk gesprek waarbij al uw vragen worden beantwoord? Contacteer ons dan snel of kom naar onze kijkdag op donderdag 21 september 2017, doorlopend van 17u tot 20u!

Bezoek zeker eens onze website voor meer info →

Bekijk onze andere assistentiewoningen:

Seniorcity Kuurne

Seniorcity Herent

Seniorcity Wenduine