Seniorcity te Kuurne

Uw assistentiewoning in het bruisende Kuurne voor Kuurne en omliggende gemeenten / steden

MEER INFO? BEL ONS VANDAAG NOG!

Een uniek woonproject gelegen in de dorpskern van Kuurne

Seniorcity Kuurne is een uniek woonproject met 48 erkende assistentiewoningen - serviceflats gelegen in het bruisende centrum van Kuurne, dichtbij winkels, openbaar vervoer, …. Genieten van de zon op uw terras, petanque spelen met uw medebewoners, gezellig samenzijn in de ontmoetingsruimte, jaarlijks de sfeer opsnuiven tijdens de Ezelsfeesten of supporteren tijdens de wielerwedstrijd Kuurne-Brussel-Kuurne, kortom, u kan er zorgeloos van het leven profiteren.

Seniorcity, een erkende assistentiewoning in Vlaanderen

Een erkende assistentiewoning biedt u de mogelijkheid om zelfstandig te blijven wonen, met een permanent zorgaanbod, maar ook met de geruststelling dat er de klok rond acute hulp beschikbaar is. In Seniorcity Kuurne kunt u daarop rekenen dankzij een samenwerkingsakkoord met de thuiszorgdiensten van Solidariteit voor het Gezin, een zorgbedrijf met 40 jaar ervaring!

Een thuis zonder zorgen!

Bij ons ligt de nadruk op kwaliteitsvol, aangepast en zelfstandig wonen en worden uw zorgen onze zorg! Wenst u een informatiebrochure, een rondleiding in een modelflat, een persoonlijk gesprek waarbij al uw vragen worden beantwoord? Contacteer ons dan snel of kom naar onze kijkdagen tijdens de Ezelsfeesten van vrijdag 29 september 2017 tot en met maandag 2 oktober 2017, telkens doorlopend van 14u tot 17u!

Bezoek zeker eens onze website voor meer info →

Bekijk onze andere assistentiewoningen:

Seniorcity Wenduine

Seniorcity Herent

Seniorcity Kuurne