SD Metaalwerken

Voor al uw metaalwerken in Beringen, Genk en Hasselt.

Maatwerk met eigentijdse ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit.

SD Metaalwerken uit Beringen is uw expert in het plaatsen van alle soorten hekken, afsluitingen en geautomatiseerde poorten of het automatiseren van bestaande poorten.

✓ Schuifpoorten
✓ Sierhekken
✓ Sierpoorten
✓ Sectionale poorten
✓ Garageboxen
✓ Garagepoorten
✓ Videofonie

✓ Metalen trappen
✓ Carport
✓ Onderdelen voor hekken
✓ Onderdelen voor poorten 
✓ Betonaansluitingen
✓ Draadafsluitingen
✓ Hekwerken

✓ Automatische deuropeners
✓ Automatische hekopeners
✓ Zonnetenten 
✓ Rolluiken
✓ Screens
✓ Poortautomatisatie
✓ Afdaken

Hekwerk

Met hekwerk kan je potentiële inbrekers afschrikken en het zorgt bovendien voor een rustgevend gevoel. Een stijlvolle poort met een bijpassend hekwerk voegt waarde en beveiliging toe aan uw huis of bedrijf. SD metaalwerken biedt u een waaier aan mogelijkheden voor uw poorten, hekwerken, draadafsluitingen, carports en garagepoorten van modern tot klassiek.

Automatisatie

Het is handig om uw sierpoort of garagepoort vanop afstand te bedienen. Bij het automatiseren van poorten worden deze in werking gesteld door middel van draadloze afstandsbedieningen bediend vanuit uw voertuig, woning of garage. Videofonie en parlefonie behoort ook tot de mogelijkheden en zijn er om u een groter gevoel van veiligheid en privacy te bieden.

Steenhagen

Een schanskorf (steenkorf of steenhaag) is een korf, cilinder of andere omhulling die met grond, zand of steenachtige materialen gevuld wordt. Dit kan zowel constructief als decoratief aangewend worden. SD Metaalwerken plaatst uw steenhagen op maat en met de door u gekozen vullingen.

Contacteer ons BEKIJK REALISATIES