Maxim Grimonprez


Maatwerk ⎮ ontwerp ⎮ realisatie

Schrijnwerkerij Menen

Maxim Grimonprez, maatwerk | ontwerp | realisatie te Menen (Rekkem), is een jong, groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van maatwerk in massief hout en plaatmateriaal. Uw keuken, woonkamer, berging, badkamer, slaapkamer, dressing … wordt ontworpen door een interieurarchitect en gerealiseerd door een vakman.

Over ons

Maxim Grimonprez, maatwerk | ontwerp | realisatie, bestaat uit Maxim en Fien, een gedreven duo die de nodige kennis heeft om uw ideeën om te zetten in een op maat gemaakt interieur. Door onze nauwe samenwerking wordt uw project tot in detail besproken, opgevolgd en gerealiseerd.

Maxim Grimonprez volgde na zijn technische opleiding hout in het Sint-Lucas te Menen een Bachelor houttechnologie aan de Hogeschool Gent. Tijdens zijn studies werd de drang om als zelfstandige te starten groot, waardoor het bedrijf Maxim Grimonprez, maatwerk en schrijnwerk, werd opgericht. Als student-ondernemer deed hij ervaring op, waardoor, na afstuderen, de stap naar hoofdberoep al snel kon worden gezet. Na twee jaar de eenmanszaak op zijn eentje te runnen, werd overgeschakeld naar een vennootschap, waarbij Fien het ontwerpen op zich neemt.

Fien Breyne startte na haar loopbaan in het Sint-Aloysiuscollege te Menen met een Master Interieurarchitectuur aan de KU Leuven te Gent. Binnen het bedrijf zorgt Fien voor een vrijblijvend voorontwerp met plantekeningen, aanzichten en fotorealistische tekeningen. Op deze manier kan de klant zich een beeld vormen van het te realiseren interieur.

Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Menen. U kan ons altijd contacteren of neem een kijkje op onze website.

CONTACTEER ONS