Schrijnwerkerij Maxim Grimonprez te Menen (en omliggende gemeenten)

Bij schrijnwerker Maxim Grimonprez te Menen (Rekkem) kan u terecht voor alle maatwerk, binnenschrijnwerken en buitenschrijnwerken. Ik sta open voor zowel totaalprojecten vanaf de ruwbouwwerken tot een afgewerkt interieur op maat, alsook individuele meubelstukken. Hierbij ga ik de klant steeds ondersteunen bij het uitwerken van hun ideëen.

Oplossend denken staat bij mij centraal om tot een gepast ontwerp te komen. Daarnaast is planning, stiptheid en nauwkeurigheid uiteraard noodzakelijk voor een ideale uitvoering en afwerking. De klant is volledig vrij in materiaalkeuze en afwerking. Zowel massiefhout als plaatmateriaal wordt bij mij verwerkt. Voor de afwerking kan zowel gekozen worden voor lak, beits als vernis. ik werk voor particulieren alsook bedrijven.

Wie is Maxim Grimonprez ?

Ik studeerde houtbewerking aan het VTI Sint-Lucas te Menen en breidde mijn kennis uit door vakantiejobs en stages in maatwerk en schrijnwerk. Na een specialisatiejaar in 2012 studeerde ik verder aan de Hoge School te Gent. In de Professionele Bachelor Houttechnologie leerde ik plannen, werkvoorbereidingen maken, 2D en 3D tekeningen uitwerken… Tijdens een stage van 11 weken groeide mijn passie voor hout en interesse in ondernemen en besloot ik in 2016 te starten als zelfstandige. Ondertussen ben ik uitgegroed tot een vaste waarde in de regio Menen. U kan me contacteren voor alle schrijnwerken of neem eens een kijkje op onze website.

CONTACTEER ONS