Schrijnwerkerij Deckers

Uw ervaren schrijnwerker te Aarschot

Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche zorgt Schrijnwerkerij Deckers te Aarschot voor een correcte en nauwkeurige uitvoering van elke opdracht. Wij werken met de beste merken en beschikken over een eigen atelier waar wij de meeste stukken zelf vervaardigen.

Ramen en deuren

U kunt bij Schrijnwerkerij Deckers te Aarschot terecht voor ramen en deuren in hout of PVC. Zowel vervaardiging als plaatsing nemen wij voor onze rekening. Wij bieden u correcte prijzen voor hoogstaand duurzaam materiaal.

Lees meer →

Keukens en kasten

Een nieuwe keuken nodig? Of u droomt al jaren van een dressing of inbouwkasten? Dan bent u bij schrijnwerker Deckers te Aarschot aan het juiste adres. Een afwerking op maat van uw wensen is steeds onze prioriteit.

Lees meer →

Rolluiken

Geef uzelf, uw gezin of uw werknemers een extra veilig gevoel en laat rolluiken installeren. Bovendien zorgt dit voor een mooie besparing op uw energiefactuur.

Lees meer →

Interieur

Ook interieurinrichting behoort tot onze specialiteiten. Zowel moderne als klassieke interieurs worden door ons van A tot Z ingericht met de afwerking en houtsoort die u zelf kiest.

Lees meer →

Timmerwerken

Vervaardiging van trappen en algemene schrijnwerken zowel binnen als buiten worden door ons op correcte wijze uitgevoerd. Ook de plaatsing van uw nieuwe trap behoort tot onze diensten. De meeste stukken worden in ons eigen atelier gemaakt, wat u een perfect prijs/kwaliteitverhouding garandeert.

Lees meer →

Meer info gewenst? Contacteer ons meteen!