Specialist in interieurschrijnwerk

Bent u op zoek naar een ervaren en professionele schrijnwerker in Dendermonde? Dan hoeft u niet langer te zoeken. Schrijnwerken Verhaegen voorziet al meer dan 30 jaar allerhande schrijnwerkerij voor bouwers en verbouwers. Reken op mijn jarenlange expertise voor een kwalitatieve afwerking van uw keuken, dressing, badkamer, binnendeuren en veranda.

 

Van keukens tot badkamers

Algemene schrijnwerkerij Verhaegen is uw schrijnwerker van dienst tijdens al uw bouw- en verbouwingsprojecten. U kan op mij rekenen voor al uw schrijnwerken en binnenafwerking in Dendermonde. Ik voorzie eersteklas maatwerk voor onder andere uw keukenkasten, badkamermeubels en dressings. Ik sta garant voor een betrouwbare en eerlijke dienstverlening. Samen met u zoek ik steeds naar de beste oplossing voor uw wensen en budget. Pas als u tevreden bent, ben ik dat ook.

Schrijnwerken Verhaegen Dendermonde maatkasten
Schrijnwerken Verhaegen Dendermonde keuken
Interieurschrijnwerk Dendermonde badkamer
 

Contacteer Verhaegen

Vertrouw op het vakmanschap van een ervaren schrijnwerker. Schrijnwerken Verhaegen uit Dendermonde garandeert u een perfecte oplevering volledig naar wens. Bespreek met mij uw project en neem telefonisch contact op. Ik stel graag een gratis en vrijblijvende prijsofferte voor u op.

CONTACTEER ONS