Fotoalbums

Demarest Filip

Uw specialist in interieurwerk en maatwerk voor de De Haan en omstreken

Demarest Filip is uw specialist voor allerhande interieurwerken in de regio De Haan. Dit gaat van het plaatsen van keukens, tot het maken van kasten en meubelen op maat. Gyprocwerken behoren ook tot onze activiteiten. Kortom u kan bij ons terecht voor allerhande maatwerk. Dit zowel voor particulieren als bedrijven. Houdt u van landelijk of design en een strakke afwerking? Wij geven u graag professioneel advies op maat volgens uw wensen en bezorgen u daarbij een vrijblijvende prijsofferte. Kortom bij ons zit u aan het juiste adres om al uw interieurprojecten perfect en vakkundig uit te voeren!

Eén adres voor buitenschrijnwerk

Houten buitenschrijnwerk biedt onbeperkte mogelijkheden. Alle mogelijke vormen en stijlen kunnen uitgevoerd worden. De keuze van houtsoort en uitvoering zijn bepalend voor het onderhoud en de degelijkheid. Wij ondersteunen U met onze jarenlange materialenkennis.

Demarest levert al uw houtwerk voor buiten. Houten luiken, tuinpoort, exclusieve ramen voor nieuwbouw of renovatie, voordeuren hoger dan de standaard, poorten breder en zwaarder dan U mogelijk acht, lichtkoepels met buitengewone afmetingen en vormen, een exclusieve luifel aan de voordeur. Wij staan open voor elke uitdaging.

U begint aan een nieuwbouw of renovatie, contacteer dan zeker Filip Demarest en vraag een vrijblijvende prijsofferte aan. Wij leveren en plaatsen buitenschrijnwerk met top kwaliteit

Schrijnwerk, totaalprojecten

Zowel in een nieuwbouw als renovatiewoning kunnen wij op relatief korte tijd uw project realiseren en bieden u een full-service dienstverlening aan. Dit alles kan tegen een scherpe prijs. Demarest staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste schrijnwerker. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail. Contacteer ons gerust om uw dromen te bespreken, U zal versteld staan van de mogelijkheden.

Over ons

Filip Demarest is uw schrijnwerker met gevoel voor gedetailleerde afwerking. Wij bieden u zowel binnenschrijnwerken, buitenschrijnwerken als uitwerking van totaalprojecten aan bij nieuwbouw en renovatie. ​Met houttoepassingen te gebruiken in uw woning brengt u automatisch een gezellige warmte mee. Hout brengt een aangename sfeer in uw dagelijkse omgeving. Om een optimaal resultaat te bekomen, doet u er goed aan een bekwame schrijnwerker aan te spreken. In de ruime regio rond De Haan hoeft u niet lang na te denken om uw houtwerken aan ons te vragen.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Demarest Filip.

Contact

Demarest Filip

Paaphoek 11, 8450 Bredene
  • Interieurschrijnwerk
  • Ramen en deuren
  • Schrijn- en timmerwerken
  • Timmerwerken
  • Totaalinrichting
  • Trappen
T0474 58 38 94
M0474 58 38 94
Ond. nr.0539.740.761

Telefonisch altijd bereikbaar