R cleaning

Schoonmaakbedrijf en huishoudhulp met dienstencheques voor Gent & Geraardsbergen

R cleaning is een erkend schoonmaakbedrijf opgericht in 2012 als dienstenchequebedrijf, later in 2018 uitgebreid met een afdeling voor professionele schoonmaak en verkoop van probiotische schoonmaak- en verzorgingsproducten. Met onze jarenlange ervaring in de dienstencheque sector, kunnen wij ons baseren op specifieke vragen van de klanten in de regio's Gent & Geraardsbergen. Onze kennis speelt in op uw wensenpakket, waaronder frequentie, vloerspecificaties, gewoontes...Met R cleaning pro richt onze professionele afdeling zich tot bedrijven, KMO's en commerciële panden. Werkplanningen uitgewerkt op maat en een opleiding op de werkvloer leiden ons naar een correct en goed resultaat. Duidelijke afspraken vooraf zorgen voor een vertrouwde relatie. Milieu en gezondheid, zijn actueel. R cleaning engageert zich om optimaal te reinigen met producten die niet schadelijk zijn voor zowel de mens als het materiaal. Bovendien garanderen onze producten een grondige reiniging. Probiotica is niet meer de toekomst maar heel actueel. Wij maken gebruik van de goede bacteriën voor een gezonde en frisse leefomgeving en diepgaande reiniging.

Schoonmaakbedrijf R Cleaning Geraardsbergen

dienstencheques


Opzoek naar een huishoudhulp via het dienstencheque systeem? Wij bieden u een persoonlijk aanpak en gaan opzoek naar de perfecte match tussen poetshulp en klant.

Aanvraag

profeSSionele schoonmaak


Een schone omgeving verhoogt de arbeidsproductiviteit en heeft een positieve uitstraling op klanten. Of het nu gaat om een kantoorgebouw, winkel, KMO, appartementencomplex of vakantiewoning, onze schoonmaakteams reinigen elke werkomgeving grondig, hygiënisch en veilig met duurzame en Probiotische schoonmaakproducten.

Aanvraag

natuurlijke schoonmaak producten


Waarom reinigen met probiotica of goede bacteriën? ‚Äč Geen bacteriën doden, maar bacteriën beheersen. De probiotica in de producten herstellen het bacterieel evenwicht doordat de "goede" bacteriën de ruimte en het voedsel van de "slechte" bacteriën overnemen.

Aanvraag