Schoonmaakbedrijf Globo Clean

Uw schoonmaakbedrijf voor de regio Genk, Hasselt en Houthalen-Helchteren

Geen vuil meer te zien na de poets van Globo Clean

Een aangename en schone werkomgeving is essentieel. Schoonmaakbedrijf Globo Clean staat voor professionele partner op het gebied van schoonmaak. U bent op zoek naar efficiënte oplossingen en een flexibele aanpak? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Globo Clean aan het juiste adres, we zijn actief in de regio's Genk, Hasselt en Houthalen-Helchteren. Wij bieden oplossingen op maat aan en streven naar kwaliteit en niet kwantiteit. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak zoals: glaswas, vloeronderhoud en opkuis.

Onze troeven

Schoonmaakbedrijf Globo Clean reikt nooit standaardoplossing aan, maar werkt perfect op maat van de klant waarbij een optimale service wordt geboden. Kortom, het inzetten van een flexibele ploeg en een planning die rekening houdt met uw wensen. Samenwerken met klanten is voor ons meer dan een dienst verlenen. Voortdurend aanpassen en afstemmen op wat beter kan, dat is ons expertise.

De centrale figuren binnen deze op maat gemaakte oplossingen zijn onze gedreven en ondernemende werknemers. We zorgen ook voor een selectie van vakkundig en betrouwbaar personeel. De professionaliteit komt verder tot uiting in de scholing van het personeel. We voorzien dan hierbij ook de nodige opleidingen. Deze hebben als doelstelling het personeel op de hoogte te houden van de nieuwste schoonmaaktechnieken.

Bovendien wordt het personeel in de eerste week na indiensttreding zorgvuldig begeleid op de werkvloer alvorens ze zelfstandig aan de slag gaan. We bieden veel belang aan opvolging en controles. Hierbij worden willekeurige ruimtes gecontroleerd en de netheid ervan geëvalueerd.

Wij zijn uw schoonmaakbedrijf en poetshulp voor Genk, Hasselt en Houthalen-Helchteren. AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!