Schoonmaakbedrijf Frando

Schoonmaakbedrijf Anzegem

Frando te Anzegem is een schoonmaakbedrijf, poetsdienst dat staat voor kwalitiet en goede service op gebied van:

  • reinigen van ruimtes
  • ruiten wassen
  • opkuisen na brand
  • parket boenen
  • tapijtreiniging
  • gevelreiniging

Ruiten wassen

Onderhoudsdienst ramen: reinigen van ruiten, ramen en glazen wanden, van kleine tot grote uitstalramen. Het reinigen kan zowel op contractbasis als op reguliere basis. Wij doen ook hoge gebouwen! Scherpe prijzen en gekwalificeerd personeel.

Reinigen ruimtes

Samen met de klant leggen wij de nodige schoonmaakhandelingen en frequenties vast in een programma dat moet voldoen aan de wensen en noden van de klant. Deze programma's vormen de basis van onze samenwerking. Onze vakkennis en ervaring zorgen ervoor dat het werkprogramma voor de klant past als een maatpak. Na nauwkeurige opmeting en inventarisatie berekenen wij de juiste prijs voor de schoonmaak. Schoonmaakprogramma en prijs worden in een duidelijke offerte aangeboden, zonder juridische valkuilen of kleine lettertjes.

Gevelreiniging

Zuidelijk of westelijk georiënteerde gevels staan bloot aan gemiddeld 40-50 liter regenwater per m2 per jaar. Regen en stromend water kunnen schade aanrichten aan het gevelmateriaal onder de vorm van erosie en/of zwelling van het bindmiddel. Bovendien lost het bindmiddel door de hoge zuurtegraad (Ph4,5) geleidelijk op. Graag geven wij u een vrijblijvend reinigingsadvies over een mogelijke vernieuwing of bescherming van uw gevel.


Dienstenchequebedrijf Dorifran

Dienstenchequebedrijf Anzegem

Wij aanvaarden ook dienstencheques. Eerst moet er een nummer aangevraagd worden bij Sodexo, u gaat naar http://www.dienstencheques-vlaanderen.be/ en klikt op gebruiker, daar kunnen uw gegevens doorgegeven worden en dat zendt u dan door.

Wanneer u een beroep wenst te doen op onze firma, gelieve ons te bellen met uw gegevens, het aantal uren en de dag waarop u hulp wenst. Wanneer u het gebruikersnummer ontvangt van Sodexo kan er gepoetst worden.

Per gepoetst uur wordt er een cheque afgegeven, dit kost u € 9,00 per uur, producten en gerief worden door u ter beschikking gesteld of kunnen bij ons worden besteld via onze website op onderhoudsproducten. In het begin van het jaar wordt door Sodexo een overzicht opgestuurd dat u kan inbrengen in uw belastingsaangifte.

Bij ons is het de bedoeling om steeds dezelfde persoon te sturen behalve wegens ziekte en verlof. Wanneer het personeelslid ons tijdig verwittigt van haar ziekte bellen wij u zo spoedig mogelijk en proberen wij, indien u dit wenst, voor vervanging te zorgen. Bij verlof wordt u ingelicht door de persoon zelf, en wordt er door u beslist of er vervanging moet zijn of niet.