Schoonmaakbedrijf Flash Cleaning

Uw expert in opruiming, verhuizing en glazenwassen te Genk

Jong en dynamisch schoonmaakbedrijf uit Genk

Schoonmaakbedrijf Flash Cleaning is een jong en dynamisch poetsbedrijf te Genk waarvan Roberto, de zaakvoerder ook zelf meewerkt in de zaak. Gespecialiseerd in opruimingswerken, dit na een verhuis of verbouwing, na een sterfgeval of overlijden. Verder worden ook facilitaire diensten aangeboden zoals reinigen van heel het gebouw, trappenhalen kuisen, bureaus en zakenkantoren poetsen, appartementen, cafés en feestzalen onderhouden. Dit zowel voor het interieur als het exterieur.

Gevelreining, klinkerschoonmaak, terras afspuiting, balkon reiniging ...

U kan u ook beroep doen op Schoonmaakbedrijf Flash Cleaning als u een schoonmaakklus wilt aan de buitenkant van uw woning van name een gevelreining, klinkerschoonmaak, terras afspuiting, balkon reiniging. Zijn ervaring en expertise brengen elke opruiming, poetsklus of reiniging tot een goed einde.

Hij komt steeds bij u aan huis in de regio Genk om samen met u het werk te bekijken en u hiervoor een vrijblijvende offerte op te stellen. Nadat u akkoord bent gegaan met deze offerte, komt Roberto op een afgesproken tijdstip bij u langs om de werken uit te voeren. Hij werkt steeds met kwaliteitsvolle producten, is 7/7 dagen bereikbaar en is prijs/kwalitatief één van de beste uit de streek.

CONTACTEER ONS