A&S Cleaning

Uw schoonmaakbedrijf, ruitenwasserij, dienstenchequebedrijf voor Wevelgem

Ervaren schoonmaakbedrijf

Opgestart in 2006 in Wevelgem als familiezaak door Ravich Slava en Akhverdieva Tatyana zonder personeel in dienst. A&S Cleaning werd opgericht in 2008 met uitbatingzetel in Menen met vijf mensen in dienst. Momenteel werken er 20-tal mensen en wij zijn constant op zoek naar de gemotiveerde werknemers.

De meeste klanten kennen ons persoonlijk en niet enkel omdat wij langskomen voor de opmaak van een offerte maar ook omdat wij een sterk contact willen onderhouden met de klanten voor de opvolging/planning. Indien nodig staan we persoonlijk in voor de vervanging van de poetsvrouw of de ruitenwasser op de werkvloer.

Grondige kennis van de schoonmaaktechnieken en jaren ervaring in personeelsbeleid helpen ons altijd een oplossing te vinden voor alle uw vragen of uitdagingen. Bekijk ons ruim aanbod van diensten. Hebt u belangstelling voor één van onze diensten? Neem gerust contact met ons voor een vrijblijvende prijsofferte. Hebt u een vraag, bel ons. Wij maken altijd tijd voor u en zullen zeker kunnen helpen.

Wat doen we allemaal?

✔︎ Onderhoud gebouwen, kantoren en winkels
✔︎ Wassen van ramen, rolluiken en veranda's
✔︎ Opkuis na nieuwbouw en renovatie
✔︎ Opkuis na brand- en waterschade
✔︎ Hogedrukreiniging
✔︎ Industriële schoonmaak
✔︎ Flexibele en vaste poetsvrouw bij u thuis
✔︎ SteamPLUS® hogedruk/stoomreinigen
✔︎ Reinigen van zonnepanelen en veranda's
✔︎ Schoonmaak voor oplevering

A&S cleaning Wevelgem

SteamPLUS

Graffiti en verflagen verwijderen zonder gebruik van chemie en/of afbijtmiddelen // kauwgom verwijderen (minimaal 5x snellerdan andere methoden) // reinigen zonder beschadigingen van o.a.: (monumentale) gevels, kunstwerken, houten objecten, bestrating, etc. // verwijderen van atmosferische vervuiling, verf, coatings, hars, lijmlagen, wegbelijning etc. // desinfectie van- en geurbestrijding bij machines, speeltoestellen, sanitaire ruimten, parkeergarages etc.

ZONDER CHEMICALIËN. ZONDER BESCHADIGINGEN.

REINIGEN VAN ZONNEPANELEN EN VERANDA'S

Het voorjaar is hét moment om uw zonnepanelen een jaarlijksereinigingsbeurt te laten geven. Schone zonnepanelen geven tenslotte een hoger rendement. Wij staan ook voor het reinigen van uw veranda voor u klaar : het goed reinigen van uw veranda is een hele klus die wij graag van u overnemen. Regelmatig schoonmaken verlengt de levensduur van uw investering en het ziet er gewoon ook mooier uit.

Reingigen zonnepanelen Wevelgem

Schoonmaakbedrijf A&S Wevelgem

DANKZIJ ONZE NIEUWSTE AANWINSTEEN NÓG BREDERE DIENSTVERLENING !

Door de investering in onze nieuwe meclean hogedruktrailerkunnen we u nog veelzijdiger van dienst zijn. Dankzij de SteamPLUS® technologie bereiken we optimaal resultaat zonder gebruik te maken van chemicaliën en zonder beschadiging van de ondergrond.Benieuwd naar de reinigingskracht van onze nieuwe hogedruktrailer?

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!