Schoonheidsspecialiste Laurisimo

Uw schoonheidsspecialiste, kapster en medische pedicure aan huis in Aarschot

Ik ben Laura Vanderloock. Ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en als kapster. Na mijn 7de jaar middelbare school, heb ik nog 1 jaar volwassen onderwijs gevolgd bij CVO de Oranjerie voor kapster. En deze met vrucht beeïndigd. Ik werk half time in dienstverband en in bijberoep ben ik ook zelfstandig schoonheidsspecialiste, kapster en pedicure aan huis maar nu ook in mijn salon te Rillaar. Ik ben actief in de regio Rillaar, Aarschot, Betekom, Begijnendijk, Scherpenheuvel, Diest, zelfs tot in Herent. Dus woon je wat verder geen probleem, ik kom tot bij jou.

Recent heb ik ook mijn schoonheidssalon en kapsalon in Rillaar. Dus hebben je haren, handen, voeten, lichaam verzorging nodig. Of heb je even nood aan me-time, dan is er maar 1 adres. Bel me, mail me, contacteer me via mijn Facebook-pagina en ik help je met plezier verder.

Dit zijn de behandelingen die ik aanbied: Pedicure, Medische pedicure, Manicure, Gellak, Kleuren wimpers en wenkbrauwen, Wimpers krullen, Wimperexentions, Make-up, Gelaatsverzorging, Pakking, Ontharing, Massage, Wassen en knippen man/ vrouw/ kinderen, brushen, Stylen, Krullen, Inrollen(watergolf) Kleuren en ontkleuren van de haren, Opsteekkapsels

Kijk zeker en vast eens op mijn Facebook-pagina en Instagram.