Ultimo

Uw schoonheidsinstituut met airbrush tanning en lymfedrainage te Moerzeke

Ons uiterlijk vertelt dikwijls iets over hoe we ons vanbinnen voelen. Anderzijds, als we vinden dat we er goed uitzien voelen we ons meestal ook zo. Dit om te zeggen dat ons uiterlijk en onze gevoelens ontegensprekelijk samenhangen. Als ik het heb over er goed uitzien dan ben ik bekommerd om de huid van uw gelaat en lichaam, maar ook om uw handen en voeten. Als ik praat over uw innerlijk goed voelen denk ik aan de begrippen ontspannend, verfrissend, deugddoend, genieten, verwennen... Door over het voorgaande na te denken heb ik me tot doel gesteld ieder van u een verzorging op maat aan te bieden. Wat betekent dat ik u volgens uw persoonlijke behoeften en rekening houdend met de noden van uw huid, handen of voeten een gepaste verzorging zal voorstellen.

Enkele weetjes vooraf...

  • Zowel dames als heren kunnen van mijn verzorgingen genieten.
  • U mag me vrijblijvend contacteren om meer informatie te bekomen.
  • Alle verzorgingen gebeuren op afspraak. (ontharingen, gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, make-up, manicure, pedicure...)

Producten voor thuis

Mijn ervaring zegt dat de producten die ik tijdens uw verzorging gebruik kwalitatief hoogstaand moeten zijn. Deze norm wens ik door te trekken naar de zaken die ik u voor thuisgebruik aanbied. Op deze manier kan u alle verzorgingen die u bij mij geniet thuis verder zetten.

☞ Schoonheid

CLEPHAR biedt voor elke huid en ieder huidprobleem een passende oplossing. De Skin Care behandelingen en thuisproducten bieden snelle en veilige huidverbetering voor ieder huidtype en zijn bovendien hypoallergeen. Hierdoor zijn ze geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypes!

 

☞ Schoonheid

AHAVA, Hebreeuws voor liefde, werd opgericht in 1988 uit fascinatie voor de Dode Zee. Deze bron van mineralen vormt de basis voor de verouderingsvertragende huidverzorgingsproducten van AHAVA. De kracht achter ons volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt.

Afslanken

BodySculptor exCell+ laat toe om op quasi selectieve manier de vetmassa te verminderen. De specifieke golflengte stimuleert namelijk de biologische mechanismen van de lipolyse (ons natuurlijk vetverbrandingssysteem). Onder het effect van de bio magnetische golven worden de vrije vetzuren die gestockeerd zijn onder vorm van triglyceriden in de vetcellen (de adipocyten); progressief vrijgemaakt, afgescheiden en verwijderd door een efficiënte drainage.