Pedicure

 

Pedicure Nuances Beigem

Uw voeten moeten een leven lang mee

Voeten zijn meestal het ondergeschoven kindje van ons lichaam. Terwijl ze dagelijks heel wat met zich mee te dragen hebben en vaak opgesloten worden in warme, vochtige schoenen. En toch moeten uw voeten een leven lang mee! Wist u dat als uw voeten pijn doen, u ongemerkt ook uw houding verandert? Daardoor kunnen weer knie-, heup-, rug- of nekklachten ontstaan. Dus man of vrouw, jong of oud, of u nu veel zit, staat of loopt, wacht niet tot de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt.

Eerst een nauwkeurig voetonderzoek

Voor een optimale hygiëne worden uw voeten eerst gereinigd en ontsmet. Het eerste bezoek begint met een nauwkeurig voetonderzoek. De pedicurebehandeling kan onder meer bestaan uit het op de juiste wijze knippen en vijlen van de nagels, té dikke nagels verdunnen en polijsten, verwijderen van overmatig eelt en likdoorns, verzorgen van hielkloven en kalknagels. Als afsluiting worden de voeten met een geschikte professionele crème behandeld.

MANICURE

 

Manicure Nuances Grimbergen

Onze handen zijn ons persoonlijk visitekaartje.

Onze handen zijn ons persoonlijk visitekaartje. Door een geregelde verzorging van de handen helpen wij u bij het krijgen van zachte en gezonde nagels. Bescherming en ondersteuning van de huid en van de handen is noodzakelijk vooral in deze tijd waar chemicaliën niet meer weg te denken zijn. Begin dus met een manicure en laat dit onbedekte, onbeschermde deel van het lichaam stralen van gezondheid.

GELAATSVERZORGING

 
Gelaatsverzorging Nuances Grimbergen

Een optimale verzorging van uw gelaat

Tijdens de volledige duur van elke behandeling wordt u in de watten gelegd zonder pauzes of onderbrekingen. Op die manier streven we naar een optimale verzorging van uw gelaat en naar een moment van totale ontspanning. Bij elke gelaatsverzorging (behalve de mini) zijn de epilaties ook inbegrepen.

MAKE-UP

 
Make-Up Nuances Grimbergen

Make-Up

Om uw natuurlijke schoonheid tot haar recht te laten komen en de sterke punten ervan te accentueren, werken we met de nieuwe kleurenmethode die rekening houdt met uw algemene voorkomen, uw type teint, de kleur van uw ogen en haarkleur. Hoewel tegenwoordig alle effecten en alle stijlen zijn toegestaan, geldt een gouden regel: uzelf blijven, wat ook de trend is. Een droom van kleuren, uw kleuren die perfect bij u passen…

Permanente Make-Up

Permanente make-up is een cosmetische procedure waarbij veilige pigmenten in de huid worden gebracht. Het resultaat is make-up dat perfect blijft voor lange tijd (3 tot 5 jaar). Invloeden van buitenaf, zoals zon en afschilfering van de huid verbleken de make-up. Deze kan later naar wens terug verdonkerd worden. Er wordt uitsluitend met professioneel materiaal gewerkt, dat vrijwel gevoelloos wordt afgesteld.

MANNEN VERZORGING

 
Mannen verzorging Nuances Grimbergen

Expert in huidverzorging voor mannen

Nuances is expert in huidverzorging voor alle mannen. Wendy is gespecialiseerde skincoach en begeleidt je tijdens heel de behandeling. Haar persoonlijke en discrete aanpak geeft je meteen een gerust en vertrouwd gevoel. Na de nek-schoudermassage ben je helemaal ontspannen.

Huidverbetering

 
Huidverbetering Nuances Grimbergen

Gespecialiseerd in resultaatgerichte behandelingen

Velen kennen de schoonheidsspecialiste van de traditionele huidverzorgende behandelingen. Een relaxerende massage, een verzorgend masker en het epileren van wenkbrauwen zijn nog steeds populair. Uiteraard heeft Nuances Body & Wellness deze onderdelen ook in de facials verwerkt, maar met een intensievere aanvulling waardoor u duidelijke huidverbetering ervaart. Wendy heeft zich echter ook gespecialiseerd in resultaatgerichte behandelingen. Deze resultaatgerichte behandelingen hebben de eigenschap uw huid aanzienlijk te verbeteren. Ze bieden uitkomst bij:

 • Acne
 • Acne littekens
 • Doffe huid
 • Fijne lijntjes
 • Grove poriën
 • Huidveroudering
 • Pigment problemen
 • Preventief tegen rimpeltjes en lijntjes
 • Rokershuid
 • Verstopte huid
 • Zonbeschadiging

Heeft u specifieke wensen en wilt u weten wat Nuances Body & Wellnesss voor u kan betekenen?

Graag nodig ik U uit voor een vrijblijvend intakegespek. Tijdens de intake zullen vragen aanbod komen over uw algehele conditie en gezondheid, alsmede de geschiedenis van uw huid (huidaandoeningen). Uw huid wordt zorgvuldig geanalyseerd en u verteld ons uw wensen en verwachtingen. Hierna informeer ik u over de mogelijke behandelingen en productgebruik. Er zal uitgebreid met u besproken worden wat de mogelijkheden zijn en of er aan uw verwachtingen kan voldaan worden. Onze service richt zich niet alleen op de zorg voor en tijdens de behandeling maar ook daarna. U krijgt een uitgebreid verzorgingsadvies mee naar huis en uw huidspecialist staat altijd voor u klaar, mochten er nog vragen zijn.

Huidveroudering kan niemand stil zetten, maar met de juiste behandelingen kan de klok wel enkele jaren terug gezet worden. Het resultaat: Een stralende huid op alle leeftijden!

Laserontharing

 

laserontharingen Beigemlaserontharingen Beigem

VLaser & Co

VLaser & Co maakt gebruik van de allernieuwste, pijnvrije diodelaser voor permanente epilatie. Door zijn zuivere golflengte van 808nm, is deze allernieuwste diodelaser bijzonder accuraat, efficiënt én pijnvrij. De geboekte resultaten mogen we zonder blikken of blozen spectaculair noemen...tot 40% haarvermindering na één behandeling! Deze diodelaser behandelt trouwens ook succesvol en pijnloos blonde haren en donkere huiden.


Voordelen van een Laser & Co behandeling

 • Pijnvrij en comfortabel door de gekoelde lasertip
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Ultra korte behandelingstijd door de “Fast Hair Removal” modus
 • Zeer veilig en CE gekeurd.

Deze techniek onderscheidt zich duidelijk van de andere, gangbare methodes van epilatie zoals de IPL en VPL flitslampen. Door hun ander bereik, nl lager dan 800 nm., beperken ze zich tot de behandeling van de opperhuid, met mogelijk risico op pigmentstoringen en brandwonden! Met onze medische Laser & Co diodelaser behoren dit soort ongemakken definitief tot het verleden!

Bezoek website van VLaser & Co