Schoonheidssalon Grimbergen

Opgelet! Wij zijn verhuisd naar: Benedestraat 13a, 1851 Humbeek

Nuances Body & Wellness

Symbiose van uiterlijk en innerlijk

Vandaag de dag is schoonheidsverzorging niet alleen maar uiterlijke verzorging. Wendy van schoonheidssalon Nuances te Grimbergen (Beigem) heeft er daarom, als schoonheidsspecialiste, voor gekozen dat Nuances staat voor een symbiose van uiterlijk en innerlijk: Body & Wellness.

Aan de ene kant vindt dit concept haar levenslicht door de sfeer; de behandelingen zijn altijd op afspraak en ruim gepland, zodat u alle tijd en aandacht krijgt die u verdient. Uw rust is voor ons belangrijk. Aan de andere kant werken we aan uw wellness door de behandelingen en producten die we gebruiken. De producten zorgen ervoor dat uw huid wordt geregenereerd op een natuurlijke manier. De behandelingen, zowel voor mannen als vrouwen, worden afgestemd naar uw persoonlijke behoefte en ondersteund door een persoonlijk advies van Wendy.

Cadeaubon

Bij Nuances kunt u cadeaubonnen kopen, waarmee u eenvoudig iemand een groot plezier doet. De cadeaubon is in elk gewenst bedrag verkrijgbaar.

De vriendinnenbon
Introduceer een vriendin bij schoonheidssalon Nuances en ontvang beide €5 korting op een schoonheidsbehandeling vanaf €35

Tukadoo geschenkbon
Vanaf heden kan je ook terecht bij ons met een Tukadoo geschenkbon.

Contacteer ons