Schrijf een recensie

Marijse Olaerts
Beste, ik ben nu een aantal keren bij Manos langs geweest voor behandeling van wenkbrauwen. Ik heb mij ook 1 keer laten masseren. De massage is super goed professioneel en tot in de puntjes af. Ik ben een tevreden klant en ga graag terug.
Met vriendelijke groeten,

Marijse
Femke
Super blij met mijn gelnagels!!
Amer
Uitstekende gelaatsverzorging voor de man, met uiteraard aangepaste producten en aangepaste gelaatsmassage! Top product Jean D'arcel homme! In combinatie met de wonderbare handen van Elvira, kan mijn week niet meer stuk! Zeker aan te raden voor de mannenhuid! Deze creme geeft soepelheid en een fresh look effect!
Irena nikolic
Bijzonder tevreden over de werking van deze schoonheidsspecialiste. Al haar tijd besteed ze volledig aan het perfect uitvoeren van elke behandeling. Alle behandelingen worden op maat afgestemd met de nodige zorg voor de persoon en diens lichaam. Top producten en top specialiste! Warm aanbevolen voor zowel vrouwen als mannen, alsook voor een origineel geschenk aan jouw dierbaren!
Sandra Bukvic
Zeer tevereden bij schoonheidssalon Manos. Schoonheidsspecialiste Elvira kent alle kneepjes van het vak, werkt kraaknet, met alleen de allerbeste producten! Dit alles in een bijzonder gezellige setting met aandacht voor al haar klanten en persoonlijke noden. Ik ben alvast fan, en u zeker ook na een allereerste ontmoeting! Ik kan dit salon iedereen van harte aanbevelen!
Marleen Notelaers
Warm welkom! Mooie nagels! Zalige gelaatsverzorging! Zeker voor herhaling vatbaar!
Véronique
Wat een plezier om je bij MANOS te laten vertroetelen! Er is echt aan alles gedacht.
Perfecte gezichtsbehandelingen, zalige producten en voortreffelijke massages.

Ook voor gelnagels en pedicure ben je daar op juiste adres!

MANOS; een naam om te onthouden!
Ik raad het alvast aan al mijn vriendinnen en kennissen aan!

Dank je wel Evira!
Nathalie
Heel erg blij met mijn gelnagels, ze zien er verzorgd uit, de kleur is fantastisch en ze blijven ook lang! Ook heel erg tof met het metallic-effect :)
Anesa
Een prima plaats voor ontspanning, verjonging en verzorging!