Schrijf een recensie

veronique
En ik vergat de vijf sterretjes ! Top service!!!
Véronique
Dank je wel lieve Elvira voor mijn mooie nageltjes en voetjes en voor jouw magische oplossing voor mijn nekpijn! Altijd zo lief en zo bezorgd voor jouw klanten.

Lang leve Manos!
Je komt er altijd een beetje mooier buiten :-)
Nathalie
Vandaag tweede keer bij Elvira geweest, maar nu voor gelnagels. Perfect gezet! Ze zijn mooi dun gezet, zoals het hoort. En met oog voor detail. Heel uitgebreid kleurenpallet. Top!
Nathalie
Vandaag de eerste keer bij Elvira geweest voor een massage. Helemaal top! Absoluut zijn geld waard. Bedankt Elvira! Tot gauw.
Marijse Olaerts
Beste, ik ben nu een aantal keren bij Manos langs geweest voor behandeling van wenkbrauwen. Ik heb mij ook 1 keer laten masseren. De massage is super goed professioneel en tot in de puntjes af. Ik ben een tevreden klant en ga graag terug.
Met vriendelijke groeten,

Marijse
Femke
Super blij met mijn gelnagels!!
Amer
Uitstekende gelaatsverzorging voor de man, met uiteraard aangepaste producten en aangepaste gelaatsmassage! Top product Jean D'arcel homme! In combinatie met de wonderbare handen van Elvira, kan mijn week niet meer stuk! Zeker aan te raden voor de mannenhuid! Deze creme geeft soepelheid en een fresh look effect!
Irena nikolic
Bijzonder tevreden over de werking van deze schoonheidsspecialiste. Al haar tijd besteed ze volledig aan het perfect uitvoeren van elke behandeling. Alle behandelingen worden op maat afgestemd met de nodige zorg voor de persoon en diens lichaam. Top producten en top specialiste! Warm aanbevolen voor zowel vrouwen als mannen, alsook voor een origineel geschenk aan jouw dierbaren!
Sandra Bukvic
Zeer tevereden bij schoonheidssalon Manos. Schoonheidsspecialiste Elvira kent alle kneepjes van het vak, werkt kraaknet, met alleen de allerbeste producten! Dit alles in een bijzonder gezellige setting met aandacht voor al haar klanten en persoonlijke noden. Ik ben alvast fan, en u zeker ook na een allereerste ontmoeting! Ik kan dit salon iedereen van harte aanbevelen!
Marleen Notelaers
Warm welkom! Mooie nagels! Zalige gelaatsverzorging! Zeker voor herhaling vatbaar!