Schoonheidssalon Beauty à la carte

Uw schoonheidsspecialiste met 25 jaar ervaring te Oostende

Schoonheidsinstituut

Ontdek Beauty à la carte in Oostende, op afspraak sta ik voor je klaar in mijn schoonheidsinstituut. Je goed voelen start met je gezicht, je lichaam, je huid, je nagels. Een zaligdoende gelaatsverzorging, prachtige gelnagels, medische pedicure, French manicure gellak of epileren van wenkbrauwen? Bij schoonheids- en huidspecialist Beauty à la carte kies je jouw verzorging op maat. De troeven van Beauty à la carte:

  • 25 jaar ervaring
  • Kwalitatieve producten
  • Enkel op afspraak
  • Volledige make-over

Gelaatsverzorging

Gezichtsmaskers van Maria Galland, exclusief en vernieuwend

In elke gelaatsverzorging is de epilatie van het gelaat (wenkbrauwen, bovenlip en kin) inbegrepen. Elke verzorgingslijn heeft specifieke werkstoffen die jouw huid optimaliseren. Welke behandeling je ook kiest, de exclusieve, kwalitatief hoogstaande en innoverende producten van Maria Galland verbeteren de huidconditie en geven je gezicht een stralende teint.

Pedicure

Medische pedicure, behandeling schimmelnagels, lakken van nagels en gellak

Een pedicure is een totale voetverzorging of een volledige behandeling van de voeten. Door het behandelen én voorkomen van huid- en nagelaandoeningen streef ik naar een optimale voetverzorging. Last van likdoorns, overtollig eelt of ingroeiende nagels? Kies dan voor een medische pedicure of een behandeling tegen schimmelnagels en laat pijn en ongemakken achter je.

Naast medische pedicure kan je bij mij ook terecht voor schoonheidsbehandelingen zoals het lakken van nagels, gellak of (French) shellac.

Manicure

Handverzorging, manicure, nagels lakken, gellak en French shellac

Vijlen van de nagels, behandelen van de nagelriemen, hydrateren van de handen, het zijn slechts enkele onderdelen van een manicure in schoonheidssalon Beauty à la carte. Mooie en verzorgde handen zijn nu eenmaal de poort tot een goed voorkomen. Een regelmatig bezoek aan een schoonheidsspecialiste helpt je daarbij.

Ook het lakken van nagels behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Gelish nagels of gellak, French shellac, … Bekijk hieronder de manicure behandelingen en maak een afspraak.

Gelnagels

Nieuwe set gelnagels, bijwerken of herstellen

Ga je voor kunstnagels, dan heb je de keuze tussen gelnagels en acrylnagels. Schoonheidssalon Beauty à la carte verkiest gelnagels boven acrylnagels omdat ze er niet enkel natuurlijker uitzien, ze voelen ook natuurlijker aan omdat ze flexibeler zijn. Daarnaast zijn de mogelijkheden met gelnagels iets uitgebreider dan bij acrylnagels.

Bij het plaatsen van gelnagels maak ik je nagels eerst schoon. Daarna worden de nagels vetvrij gemaakt zodat de gel goed kan hechten. Als je voor een verlenging kiest, wordt een tip op je nagels gekleefd en bijgevijld. Daarna worden de lagen aangebracht en uitgehard onder een ledlamp.

Epileren

Ontharen van wenkbrauwen, bovenlip, kin, bikinilijn en stringlijn

Bij het epileren of ontharen worden haar en haarwortel verwijderd. Het belangrijkste voordeel is dat haartjes langer wegblijven. Daarnaast komen haartjes niet als harde stoppels terug, maar als zacht haartjes. Het resultaat is een langdurig glad gevoel.

Bij Beauty à la carte te Oostende kan je terecht voor het epileren of ontharen van wenkbrauwen, bovenlip, kin, wangen, onderbenen en bovenbenen. Ook de bikini- en stringlijn worden met zorg onder handen genomen.

Specifieke verzorging

Verven wimpers en wenkbrauwen, massage en peeling en wellness

Naast de klassieke schoonheidsbehandelingen kan Beauty à la carte je ook helpen bij specifieke verzorging zoals het verven van wimpers en wenkbrauwen, een rugmassage of een peeling van lichaam, rug, benen, armen en decolleté. Bij peeling worden oude oppervlakkige huidcellen verwijderd en komen nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte. De huid wordt daardoor zachter en egaler.

Op zoek naar een wellnessbehandeling van rug of benen? Ook hiervoor kan je bij mij een afspraak maken.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!