Fotoalbums

Schoonheidsinstituut Wendy

Met 20 jaar ervaring sta ik met nog steeds met veel enthousiasme in mijn instituut te Heist-op-den-Berg. Huidverbetering is mijn doel! Ik werk dan ook met de beste producten op natuurlijke basis, die huidproblemen zoals: acne, open poriën, couperose, pigmentvlekken, overgevoeligheid, rimpels, doffe valle huid; verbeteren en doen verdwijnen. Kortom voor elke huid is er een oplossing en word er samen met U overlegt welke behandeling en verzorging het beste resultaat oplevert.

Een kort woordje uitleg over de 3 fantastische merken waar ik mee werk:

Dr Schrammek: Green Peel 0% zuren

Aangepaste huidpeeling met plantaardige en natuurlijke extacten die elk huidprobleem grondig aanpakt met groot succes en duidelijk zichtbaar resultaat reeds na de eerste behandeling! Voor huidtype ook voor de gevoelige huid!! Maakt de huid sterker en zichtbaar jonger!!! HET ALTERNATIEF VOOR CHEMISCHE PEELINGS!

MONU-RENU-VITRU

Nieuw in het instituut: MONU skin care produkten. Staat voor: KWALITEIT - ZUIVERHEID - AUTENTICITEIT: Wat je op je huid aanbrengt moet even gezond en goed zijn als wat je eet en drinkt.

Produkten op basis van planten, mineralen en essentiële olieën

Zonder PARABENEN en schadelijke chemische stoffen. Voor heel gevoelige huiden excellent!! Zeer zachte fijne structuren brengen de huid in evenwicht en doet ze stalen!!!

CRISTAL CLEAR (microdermabrasie)

Fijne microkristallen schrapen de bovenste huidlaag op een zacht pijnloze manier af, zodat de huidstructuur verfijnt. Via een aanzuiging van de spieren word de huid gelift en de vorming van collageen gestimuleerd waardoor de huid haar elasticiteit herwint en duidelijk verstevigt. Huidproblemen verbeteren en rimpels vervagen.

Door de veelzijdigheid van mijn behandelingen zoek ik samen met U naar de beste behandeling die uw huid verbeteren en verjongen zodat U met een stalende huid U jeugdigheid behoud of herwint.

KLANT TEVREDEN! IK OOK TEVREDEN!

Verder kan U ook bij mij terecht met pijnlijke voeten, eelt, eeltpitten, ingegroeide nagels of gewoon eens goed verwennen met een vleugje nagellak, ik verzorg ze met veel plezier. Manicure, French manicure, ontharingen met hars, verven van de wimpers & wenkbrauwen en een mooie make-up voor elke gelegenheid met eveneens natuurprodukten van Couleur Caramel.

Voor een mooi kleurtje kan je onder de zonnebank en om je lichaam in vorm te brengen kan je op de power plate. U kan ook steeds bij mij terecht voor meer informatie en voor een afspraak. Let op, alleen telefonisch worden afspraken gemaakt niet via e-mail.

Schoonheidsinstituut Wendy, uw schoonheidsspecialiste - manicure - pedicure - gelaatsverzorging - nagelverzorging te (Booischot) Heist-op-den-Berg.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Schoonheidsinstituut Wendy.

Contact

Schoonheidsinstituut Wendy

Pijpelstraat 2A, 2221 Booischot
  • Manicure
  • Pedicure
  • Schoonheidsinstituut
  • Schoonheidssalon
  • Schoonheidsspecialiste
  • Voetverzorging
  • Zonnebank
Maandag 09.00u-12.00u, 13.00u-19.00u
Dinsdag 09.00u-12.00u, 13.00u-19.00u
Woensdag 09.00u-12.00u
Donderdag Gesloten
Vrijdag 09.00u-12.00u, 13.00u-19.00u
Zaterdag 09.00u-14.00u
Zondag Gesloten