Schoonheidsinstituut Tervuren

Schoonheidsinstituut OZO ZEN

Voor schoonheidsverzorging en relaxatietherapie te Tervuren

Welkom bij Schoonheidsinstituut OZO ZEN te Tervuren! Bij ons kan je terecht voor relaxerende en huidverbeterende verzorgingen. Zoals de naam het al een beetje vernoemt, wil ik met OZO ZEN een ruimte creëren waar men even tot rust kan komen en genieten van een relaxerende verzorging. Wij bieden gelaatsverzorgingen, lichaamsverzorgingen, massages, epilaties, manicure, pedicure en make-up aan.

Naast schoonheidsverzorging kan je bij OZO ZEN te Tervuren ook terecht voor relaxatietherapie. Op onze website vind je alle info hierover!

Schoonheidsinstituut OZO ZEN is gelegen in Vossem, deelgemeente van Tervuren, en dichtbij het park van Tervuren. De ideale ligging met uitzicht op de natuur. Je kan je bezoek aan OZO ZEN dan ook combineren met een wandeling of fietstocht in de natuur en een hapje en een drankje in de nabijgelegen eet- en drankgelegenheden.

Neem gerust een kijkje op onze website en volg onze facebookpagina voor acties en nieuwigheden! Klik hier om onze prijslijst te bekijken. Is het niet mogelijk om naar mijn praktijk in Tervuren te komen? Geen probleem, dan kom ik naar u!

Hopelijk tot gauw!
Caroline

Contacteer ons →