Schoonheidsinstituut Fien te Anzegem

Fien Vandamme is sinds november 2015 de dynamische en fiere zaakvoerster van Schoonheidsinstituut Fien te Anzegem. Reeds als studente was ze enorm geïnteresseerd in alles rond de 'huidverjonging'.

Over een eigen schoonheidsalon beschikken is dan ook een mooie droom die werkelijkheid geworden is. Beroepsmatig legt ze zich vooral toe op verschillende specialisaties, waaronder gelaatsverzorging en lichaamsverzorging. Daarvoor gebruikt ze o.a. de technologie van Venus Swan. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of voor een afspraak. Uw schoonheidsspecialiste voor Anzegem!

 

Voel je goed in je vel

Door de ongelooflijke kennis en passie van schoonheidsspecialiste Fien Vandamme over te brengen naar de klanten, bouwen we samen aan een stelselmatig verzorgingspatroon dat op termijn steeds prachtige resultaten oplevert.

Met deze gedachte, aangevuld met elementen uit eigen ervaring en onderzoek, heeft Fien Vandamme een stevig verzorgingsconcept ontwikkelt die resulteert in een sterke, veerkrachtige en stralende huid.

Ik ben ervan overtuigd dat met dit verzorgingsconcept een basis wordt gelegd dat met de jaren alleen maar voor "nog" betere resultaten zal zorgen. Ik ben eveneens ambassadeur van de Phoenix Lounger.