Schoonheidsinstituut Betty

Uw schoonheidssalon te Scherpenheuvel-Zichem

Bij schoonheidsinstituut Betty te Scherpenheuvel-Zichem kan je terecht voor gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, medische pedicure, manicure, ontharingen, maquillage, hot-stone massage, zonnebank, permanente make-up, gellak en nog veel meer. Voor de schoonheidsverzorgingen werk ik enkel met professionele producten zoals Bruno Vassari, Dr.Renaud, Gewhol. Voor de make-up gebruik ik Jane Iredale.

Jane Iredale is een minerale make-up die goed is voor de huid, aanbevolen door artsen, visagisten, schoonheidsspecialisten en huidverzorgingsspecialisten. Deze make-up is geschikt voor de meest gevoelige huid omdat er geen synthetische kleur-, geur-, en bewaarstoffen inzitten. Het bevat geen talk zodat het de porien niet verstopt. Uw huid kan vrij ademen en ziet er gezond, gladder en jonger uit.

Graag deze make-up eens uittesten? Contacteer ons en laat je maquilleren voor maar €15! Bij aankoop van make-up producten ter waarde van €45 krijg je de maquillage er gratis bij.

Nieuw! Gellak! Voor perfecte nagels in 30 minuten. Breng je aan als nagellak met een blijvende glans, slijtvast als gel en is maar liefst 14 dagen houdbaar. Handen is € 30, teennagels is € 25 (bij pedicure € 20).

Nieuw! Definitieve pijnloze ontharing. Contacteer me voor meer info. Of kom eens langs in mijn schoonheidsinstituut te Scherpenheuvel-Zichem.

Maak een afspraak →