Ahava

"Schoonheid recht vanuit het hart van de Dode Zee." ​Ahava is het Hebreeuwse woord voor liefde. De bron van de mineralen uit de Dode Zee is de basis voor dit huidverzorgingsmerk en werd reeds in 1988 opgericht. ​Voel hoe je huid zichzelf regenereert, hydrateert, herlaadt en op een natuurlijke manier de veroudering tegengaat. ​De producten bevatten geen dierlijke derivaten of bijproducten, geen GGO ingrediënten, lanoline, SLS of minerale oliën. Enkel de veiligste en meest kwalitatieve bewaarmiddelen worden gebruikt = vrij van parabenen, triclosan en formaldehyde. ​Dankzij de zachtheid en doeltreffendheid van de producten is Ahava ook geschikt voor probleemhuid zoals bij eczeem, psoriasis,...

​Alessandro

Kwalitatief en hoogstaand merk voor hand- en voetverzorging. De uitstraling van uw verzorging trekt zich in 1 lijn door naar de looks en samenstelling van de producten. Elegant & natuurlijk. De nagellak en semi-permanente lak geven niet alleen een langdurig, mooi en dekkend effect, maar zijn tevens vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen en formaldehyde.

Bellàpierre

Gezonde en innovatieve make-up bestaande uit pure mineralen, hoofdingrediënten zijn Mica, Ijzeroxiden, Zinkoxide en Titaandioxide. Bevat geen bismutoxychloride, talk, oliën, additieven, vulstoffen of andere potentieel schadelijke ingrediënten. Niet-comedogeen en olievrij waardoor de poriën niet zullen verstoppen. Heeft anti-inflammatoire en antioxidante eigenschapen. Biedt UVA en UVB bescherming SPF 15-20. Vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels.

Naïf

Verzorging van baby t.e.m. (jong)volwassenen.  No-nonsense skincare = vrij van minerale oliën, parabenen, Phenoxyethanol, SLS/SLES.  Op basis van natuurlijke ingrediëten als Avocado Olie, Bisabolol, Katoenzaad Olie, Macademia Olie, Tarwe proteïne-glutenvrij, Zoete Amandelolie.