Welkom en geniet!

 

Voetverzorging

Esthetische en gespecialiseerde voetverzorging € 27,50

 • Basisverzorging nagels
 • Eeltplekken / eeltpitten
 • Ingegroeide nagels
 • Kalknagels
 • Schimmelnagels
 • Kloven
 • Preventief advies nagel- en huidverzorging van de voet

❖ Aanbrengen van nagellak (inclusief aankoop nagellakflesje 10ml, hygiënische reden) + € 12,50
❖ Aanbrengen en/of verwijderen van semi-permanente nagellak, naturelle of full-color + € 28,50
❖ Wellness-verzorging met verkwikkend voetbad, peeling, masker & massage + € 12,50


Gelaatsverzorging & make-up

De verzorgingen worden uitgevoerd met het minerale huidverzorgingsmerk AHAVA dat in 1988 werd opgestart door de Dead Sea Laboratories. Het is het enige cosmeticamerk dat zich fysiek aan de oevers van de Dode Zee bevindt.

De kracht achter het volledige productassortiment is de exclusieve Osmoter™ – een perfect evenwichtig concentraat van Dode Zee mineralen dat de huid effectief regenereert, hydrateert en herlaadt. Het Dode Zeewater is namelijk rijk aan de 4 meest belangrijke mineralen die nodig zijn voor de huidfuncties: Magnesium, Kalium, Calcium & Natrium.

De Ahava – gelaatsverzorgingen zijn uitgebreide en verwennende behandelingen. De verzorgingen zijn inclusief diepe reiniging van de poriën en ontspannende gelaats- ,decolleté-, schouder- en nekmassage. De producten worden persoonlijk aangepast aan de noden van uw huid met als doel de huid te hydrateren, kalmeren, detoxen, vermoeidheid weg te nemen én huidveroudering tegen te gaan. Inclusief epilatie wenkbrauwen.

Dankzij de Dode Zee mineralen zijn de verzorgingen ook geschikt voor mensen met huidproblemen zoals acné, eczeem, psoriasis, hyperpigmentatie, oneffen teint,…

Samen bespreken we welke verzorging het best bij je past.

 

❖ HUIDVERZORGING  (75 minuten, € 65)

Total Rehydration
Een hydraterende oppepper voor je huid die onder dagelijkse stress te kampen heeft met vochtverlies. Voor alle huidtypes, ook geschikt bij huidproblemen zoals ruwe huid, geïrriteerde huid, rode vlekken, schilfervorming & psoriasis.

Mineral Detox
Verkwikkende behandeling om een gestresseerde, overbelaste huid terug in evenwicht te brengen. Versterkt de natuurlijke zelfverdediging van de huid om dagelijkse stressfactoren te bestrijden.

 

❖ HUIDVERBETERING / VERJONGING (75 minuten, € 75)

 Mineral Refreshing
Verfrissende verzorging voor een vermoeide huid, met eventuele doffe teint en fijne lijntjes. Met het “peel off” zwarte masker voor een fris en energierijk resultaat!

Mineral Radiance Jade Face Treatment
Deze behandeling heeft als doel terug evenwicht en energie te brengen voor de gestresseerde, overbelaste huid. Perfect na een vermoeiende periode met te weinig slaap, ongezonde voeding of vervuilde omgeving. Massage in combinatie met Jade edelstenen.

Mineral Brightening
Verhelderende verzorging voor alle huidtypes met oneffen teint, hyperpigmentatie (zonneschade), zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekken.

 

❖ HUIDVERJONGING (90 minuten, € 80)

Apple of Sodom 
Dé verzorging met natuurlijk Botox-effect! Voor een optimaal voor- en na effect in 1 behandeling zonder naalden!

Uplift Skin
Verzorging voor de mature 50+ huid met tekenen van oppervlakkige en diepe rimpels.

 

❖  HUID-CONSULT (30 minuten, € 30 of gratis bij aankoop van € 75 aan producten uit het Ahava / Bellapierre gamma)

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam.  Daarom is het belangrijk dat ze de juiste verzorging krijgt.  Er bestaan veel merken en ook vele adviezen komen naar ons toe via verschillende kanalen.  Hierdoor ontstaat vaak een overvolle toilettas waarvan je meerdere spullen niet gebruikt of je hebt niet het gewenste resultaat. 

Herkenbaar? :-) Laat je huid onder de loep nemen, letterlijk dan.  We kijken naar je gereinigde huid en ontdekken samen welke noden en behoeften zij heeft.  Dit kan samen met een leuke dag make-up.  Uiteraard ook met de juiste tips & tricks voor een snelle dagelijkse make-up die je huid extra laat stralen. 

Onder het motto "alvorens je koopt, laat je eerst persoonlijk én professioneel adviseren"  Een slimme investering in jezelf.


 Arrangementen

❖ Just Breathe (120 minuten, € 90)

Een ademmomentje voor jezelf.  Geniet van een heerlijk ontspannende gelaatsverzorging in combinatie met een scrub en massage van de voeten en benen.  Opwarmen kan je alvast in een heerlijk voetbadje met Dode Zee Zout en nagenieten doe je met een zalig warm paraffinemasker rondom je handen.

 

❖ Just Happy (90 minuten, € 65)

Sit back and relax.  Niet alleen je voeten worden onder handen genomen voor een totale verzorging. Ook je gelaat krijgt een boost dankzij een uitgebreide reiniging, peeling en masker.  En een kleurtje op je teennagels mag natuurlijk ook niet ontbreken! 

 

❖ Just Glow (60 minuten, € 45)

Even een time-out voor jezelf en de ideale voorbereiding op een avondje uit.  Een maquillage naar jouw wens na een gelaatsboost met een instant glow masker.  

Maak het arrangement compleet met een gellak kleurtje op je nagels (+ € 28,50)

 

❖ Just Relax (150 minuten, € 125)

Een totaalplaatje van ontspanning.  Een heerlijk deugddoende verzorging (reiniging + scrub) met massage van de rug, nek en schouders.  Dit in combinatie met een gelaatsverzorging.  Scrub en massage van je handen en voeten.  

 


Handverzorging

❖ Manicure € 22,50

 • Basisverzorging nagels
 • Huidverzorging handen

❖ Aanbrengen van nagellak (inclusief aankoop nagellakflesje 10ml, hygiënische reden) + € 12,50

❖ Wellness-verzorging met peeling, paraffinemasker & massage + € 10


❖ Aanbrengen van semi-permanente nagellak, naturelle of full-color  € 28,50
❖ Verwijderen en aanbrengen van semi-permanente nagellak, naturelle of full-color  € 38,50

 


Epilaties

met striphars of filmhars voor de gevoelige zones

 • Wenkbrauwen € 8
 • Bovenlip € 4
 • Kin € 6
 • Volledige gelaat € 20
 • Onderbenen € 15
 • Volledige benen € 26
 • Oksels € 10
 • Bikinilijn € 15

(Epilaties worden enkel uitgevoerd in combinatie met andere behandelingen)