Schoenwinkel Sophia Shoes

Uw schoenenwinkel voor damesschoenen, herenschoenen en handtassen te Bierbeek

Onze expertise ligt bij jouw voeten!

Schoenwinkel Sophia Shoes te Bierbeek is zoveel meer dan een schoenenwinkel. Persoonlijke service en professioneel advies zijn onze troeven. U hebt steeds een ruime keuze uit mooie, trendy en comfortabele damesschoenen en herenschoenen.

Stap binnen bij Sophia Shoes en kijk eens rustig rond, wij geven u graag eerlijk advies. Sophia Shoes biedt schoenen voor elk budget.

80% van onze klanten vindt dat hij “moeilijke” voeten heeft. Daarom spitst Sophia Shoes zich toe op kleinere maten voor dames (34-35) en heren (38-39), uitneembare zolen, laarzen met verschillende schachtbreedten en nog meer.

 

Over Sophia Shoes

Sophia Shoes in Bierbeek is de schoenenwinkel van Sofie Langendries. U vindt er naast mooie, makkelijke en trendy schoenen voor 25- tot 85-jarigen, ook een persoonlijke service. Sofie geeft haar klanten graag professioneel advies!

U vindt Sophia Shoes in Bierbeek (Opvelp), tussen Leuven en Tienen, niet ver van de grens met Wallonië. Parkeren doet u kosteloos vlak voor de deur of op de ruime parking achteraan de winkel.

Sofie ontvangt u graag in haar frisgroene winkel met een knipoog naar de geschiedenis. Wist u dat de liefde voor schoenen al 5 generaties in de familie zit?

Wij bieden graag in onze winkel en in onze webshop schoenen voor dames aan vanaf maat 33. Ons assortiment wordt elk jaar aangevuld met schoenen met een uitneembaar voetbed, schoenen in verschillende breedtematen en kleine/grote maten.

CONTACTEER ONS