Van Wolput

Schilderwerken REGIO Leuven

 

Hebt u plannen om uw interieur op te frissen of om uw nieuwbouw af te werken. Dan bent u aan het juiste adres! Schilderwerken Van Wolput te Haasrode (Oud-Heverlee) is reeds actief sinds 1993. Meer dan 20 jaar ervaring waar u de vruchten van kan plukken!

Wij geven niet alleen advies over kwalitatief en duurzaam materiaal. Ook bij het kiezen van de juiste kleurencombinaties kan u rekenen op onze deskundige raadgevingen. De klant staat centraal! Vanzelfsprekend staan wij garant voor ambachtelijk vakmanschap tijdens de uitvoering van de werken. Uw tevredenheid is onze prioriteit!

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met zowel grote als kleine projecten. We werken namelijk secuur én snel. Daarnaast zijn we punctueel en flexibel en werken we schoon en netjes. We maken vooraf duidelijke en heldere afspraken met u over de planning, de werkzaamheden en natuurlijk de prijs. Zo zorgen we dat we samen tot de mooiste resultaten komen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Voor volgende zaken bent u bij ons aan het juiste adres: algemene schilderwerken, lakwerken, decoratieve technieken, alle types wandbekleding, alle soepele vloerbekleding, laminaat, kleine herstellingen, behangwerken, tapijt en dit voor de ruime regio rond Leuven en Oud-Heverlee.

 
 

Contacteer ons