Schilderwerken STRAK Aarschot

Schilderwerken - spuittechnieken - ambachtelijke decoratieve technieken - meubelrestauratie en schilderijen - behangwerk

Schilderwerken STRAK te Langdorp staat voor kwaliteit en vakmanschap. Al onze projecten worden met de uiterste zorg uitgevoerd en tot in de puntjes afgewerkt. Wij plaatsen alle soorten behang en leveren een uitzonderlijk gamma met de mooiste designs. Wij verzorgen al het binnenschilderwerk voor u. Van de kelder tot de zolder staan we in voor de algemene schilderwerken, maar ook voor het schilderen van deuren, trappen, … kan u bij ons terecht.

Kwalitatief duurzaam schilderwerk vraagt om een professionele voorbereiding. We starten met het afdekken en afplakken van uw vloeren en meubelen. De voorbereidende werken en de schilderwerken voeren wij "schilderwerken STRAK" uit met de grootste zorg voor kwaliteit en met oog voor detail. Het schilderwerk bepaalt voor een groot deel de sfeer van uw interieur en de mogelijke kleuren en combinaties zijn vaak trendgevoelig. Hierin kunnen wij u adviseren. Verder maken wij ook schilderijen voor in uw interieur en restaureren wij meubilair. Schilderwerken STRAK is uw partner in binnen- en buitenschilderwerken voor de regio Aarschot en omstreken.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over schilderwerken STRAK? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons