Fotoalbums

Schilderwerken 't Pigment

Uw schilderwerken, raamdecoratie, tapijten en tafellinnen voor Bonheiden

Schilderwerken 't Pigment te Putte nabij Bonheiden heeft al meer dan 15 jaar ervaring en maakt een prioriteit van klantvriendelijkheid. 't Pigment biedt een unieke combinatie van kwaliteit, klantvriendelijkheid, nauwkeurigheid en verfijnde afwerkingen. Ook zaakvoerder Kurt zelf is actief op de werkvloer. Dat is zijn kwaliteitsgarantie. Als geen ander kent Kurt het belang van een mooie, afgewerkte woning. En vooral: de rol die elke kleur daarin vervult. Daarom rekent u bij 't Pigment steeds op uitgebreid én gratis kleuradvies, aangeboden door levenspartner en kleurconsulente Sarah.

Voor al uw vragen omtrent gordijnen, verf, behang, tapijten en tafellinnen

Sinds 2013 krijgt u van Sarah ook de nodige raad voor uw gordijnen en tapijten. Want die moeten naadloos aansluiten op uw interieur. Bovendien kan u sinds april 2017 terecht in onze hedendaagse toonzaal te Putte voor al uw vragen omtrent gordijnen, verf, behang, tapijten en tafellinnen. Aan u de keuze of u de werken zelf uitvoert of door ons laat uitvoeren.

't Pigment is een familiebedrijf voor de regio Bonheiden en tegelijkertijd uw one-stop-shop voor de eindafwerking of vernieuwing van uw woonst. Contacteer ons voor meer informatie.

schilderwerken 't pigment

Schilderwerken & behang

't pigment heeft meer dan 15 jaar ervaring in schilderwerken. Of het nu gaat over het schilderen van een kamer, een gevel, of een volledige woning, telkens opnieuw doen wij ons uiterste best om een een kwalitatief en verzorgt eindresultaat af te leveren. Wij zijn uw partner voor uw binnen- en buitenschilderwerken.

Lees meer

raamdecoraties

Raamdecoraties

Schilderwerken 't Pigment helpt u bij het kiezen van uw interieur en natuurlijk voor de juiste raamdecoratie. Bij het Pigment bieden we verschillende oplossingen aan die zowel functioneel als decoratief volledig in uw leefruimte passen. Wij bieden gordijnen, paneelgordijnen, jaloezieën en rolgordijnen aan.

Lees meer

Tapijten schilderwerken 't pigment

Tapijten & tafellinnen

Tapijten zijn een must in uw interieur. Niet alleen accentueren ze uw vloer ze laten ook uw meubelen beter tot hun recht komen. Een tafel aankleden met tafellinnen brengt ook sfeer. Bij het Pigment kan u terecht voor alle tafellinnen in verschillende vormen en stijlen, alsook op maat gemaakt tafellinnen.

Lees meer

Nieuws & activiteiten

Feestelijk gedekte tafel

In ons assortiment: Ambachtelijk behandeld tafellinnen van decopur. Van 100% linnen tot 50% linnen met 50% katoen.  Anti vlek behandeld tafellinnen van Sander. Kids proof mooie, trendy toile cirée.  
lees meer
Feestelijk gedekte tafel
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor 't Pigment.

Contact

't Pigment

Mechelbaan 414, 2580 Putte
  • Behang
  • Interieur
  • Kleuradvies
  • Schilder- en behangwerken
  • Schilderbedrijf
  • Schilderwerken
  • Tafellinnen
  • Verf
TWinkel 015 68 13 01
TSarah 0497 53 99 85
MKurt 0477 59 97 56
Ond. nr.0467.603.445
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10.00u-12.30u, 13.30u-17.00u
Donderdag 10.00u-12.30u, 13.30u-17.00u
Vrijdag 10.00u-12.30u, 13.30u-17.00u
Zaterdag 10.00u-17.00u
Zondag Gesloten

Ook open op afspraak

Zondag 3, 17 en 24 december geopend van 11uur tot 17uur.