Pennello

Uw vakman in schilderwerken, luchtgommen, decoratiewerken regio Moorslede

Wij schilderen uw interieur tegen een scherpe prijs!

Pennello is een jong en dynamische firma opgericht door Ben en Cindy Vercruysse - Rassalle. Na jarenlange ervaring besloten beide zaakvoerders om over te gaan tot de oprichting van een eigen schilders- en decoratiebedrijf. Doordat beide zaakvoerders werken als zelfwerkend patroon, wordt in de eerste graad toegezien op een kwalitatieve afwerking met kwaliteitsmaterialen. Tevens wordt gewerkt aan eerlijke en correcte prijzen. Dankzij deze manier van werken, kent Pennello al veel tevreden klanten. Onze beste reclame is dan ook onze mond - aan - mondreclame. Wij zijn vooral actief in de regio: Moorslede, Slypskapelle, Dadizele, Geluwe, Beselare, Passendale, Ledegem, Roeselare en Rumbeke, maar uiteraard ook buiten deze regio. U zoekt een bedrijf voor uw schilder- en decoratiewerken? Aarzel niet om Pennello te contacteren, u zal zien dat het de moeite loont!

Op zoek naar een schilder en afwerkingsfirma dat zijn vak verstaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met de grootste betrokkenheid leveren wij tal van diensten. Uw opdracht is onze zorg met een prachtig eindresultaat!

❍ Perfecte afwerking - hoge afwerkingsgraag
❍ Flexibel - zelfwerkende zaakvoerders
❍ Scherpe prijs - correcte & eerlijke prijzen
❍ Kwaliteit - kwaliteitsverven
❍ Vertrouwen - tal van tevreden klanten

Activiteiten

 Binnenschilderwerken
 Buitenschilderwerken (deze worden uitgevoerd met kwaliteitsverven: Mathys - Boss - Drywood)
 Behang: papiervlies Devos - Arte - Eijffinger - Hookedonwalls - enzo...
 Gyprocwerken
 Vloerbekleding: vinyl, tapijt, laminaat, parket,...
 Opmeten & plaatsen van gordijnen
 Kleuradvies

Luchtgommen (glasparel techniek)

Oude meubelen geven we een nieuwe look, maar ook volledige eet- of tuinmeubelen. Door het luchtgommen (niet verwarren met zandstralen) wordt de structuur van de nerven op een natuurlijke manier weer zichtbaar, zonder aantasting van het hout.

Vergeet afbijtmiddelen of schuren. Het is een tijdrovend werk en het resultaat kan nooit zo zuiver zijn als bij luchtgommen. Na het luchtgommen wordt een afwerkingslaag aangebracht, gaande van witgebeitst, cottage, tot puur naturel met matte vernis. Dit kan eventueel door de klant zelf gedaan worden.

ZELFWERKENDE ZAAKVOERDERS
HOGE AFWERKINGSGRAAD
CORRECTE EN EERLIJKE PRIJZEN