Schilderwerken Joeri de Vos

Uw vakman voor Maldegem in schilderwerken & behangwerken

Schildersbedrijf voor Malgedem en omstreken

Schilderwerken Joeri de Vos is een jong en allround eenmansbedrijf waar de uitstraling en de levensduur van uw woning of bedrijfspand centraal staan. Schilderwerken Joeri de Vos is een schildersbedrijf uit IJzendijke en staat voor kwaliteit en deskundigheid. Uw woning of bedrijfspand is in goede handen. U kan bij Schilderwerken de Vos terecht voor binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, wandafwerking, behangen, sausen en houtrot reparaties. Eigenaar Joeri de Vos volgt de ontwikkelingen op zijn vakgebied op de voet, zodat u altijd verzekerd bent van het gebruik van de beste materialen voor elke situatie, met een perfect resultaat. Schilderwerken Joeri de Vos is actief in Maldegem en omstreken.

Schilderwerk zowel binnen als buiten, behangafwerking en wandafwerking, ...

Mijn naam is Joeri de Vos, 33 jaar en geboren en getogen in IJzendijke. Na een aantal jaren voor een bedrijf gewerkt te hebben, heb ik 2 jaar geleden besloten om als zelfstandig schilder verder te gaan. Een groot voordeel is dat ik mijn eigen werktijden kan bepalen dus als het nodig is ook op zaterdag of ’s avonds bij u kan komen schilderen. Ik verricht schilderwerk zowel binnen als buiten, behang- en wandafwerking of het opnieuw verven van uw oude meubelstukken. Ik volg de ontwikkelingen van schildersmaterialen op de voet en ik neem regelmatig deel aan cursussen op vakgebied zodat u altijd verzekerd bent van het gebruik van de juiste, professionele materialen. Ook geef ik u graag advies voor wat betreft de toe te passen kleuren. Ik werk erg secuur, schilder alleen met de beste verfsoorten (Sikkensverf), plak voordat ik begin met verven alles netjes af en laat de klus ook weer schoon achter. Kwaliteit en service staan hoog in mijn vaandel.

Wilt u uw huis, garage, schuur of bedrijfspand strak en netjes geverfd hebben tegen een scherpe prijs? En daarnaast ook nog garantie op al het schilderwerk? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het contact formulier of bel voor een afspraak.

MEER INFO? BEL VANDAAG NOG!