Workshop ‘lampenkap maken'

Workshop ‘lampenkap maken'

Nieuwe workshop i.s.m. Ariadne at Home. Mis ‘m niet!

Misschien ken je ze wel van een eerder seizoen: onze exclusieve workshops in samenwerking met Ariadne at Home. Deze herfst hebben we weer iets leuks op de agenda staan, namelijk de workshop ‘lampenkap maken’. Deze workshop geven we op verschillende locaties in Nederland en België.

Tijdens deze 3 uur durende workshop ontdek je de mogelijkheden van Chalk Paint® en de Coloured Linen Collection van Annie Sloan. Met de Annie Sloan Fabric maak je een lampenkap en met Chalk Paint® sjabloneer je een mooi patroon op de stof. Je gaat uiteindelijk met een complete hanglamp naar huis. Als extraatje verf je ook nog een mooie houten hanger met Chalk Paint®. Kortom, een topworkshop die je niet mag missen.

De workshop kost € 55,00 per persoon. Bij de prijs is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
  • Alle benodigde materialen voor de workshop. Je hoeft zelf niets mee te nemen.
  • Een goedgevulde goodiebag met o.a. The Colourist van Annie Sloan, verschillende goodies van Ariadne at Home en een handige DIY-gids van de workshop.

Verf- of DIY ervaring is niet nodig, deze workshop is voor iedereen! Inschrijven kan alleen online via https://annie-sloan.nl/workshops/ariadne-at-home. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! We hopen je te mogen verwelkomen bij een van deze workshops! Kleurrijke groet, Annie Sloan Nederlan