Schilderwerken Haccour

Uw schilder voor alle schilderwerken, behangwerken & decoratie in Leuven & Tienen

Schilderwerken Haccour is uw ervaren schilder voor alle schilderwerken, behangwerken en decoratiewerken in de regio's Leuven en Tienen. Neem contact op voor meer informatie.

Vader op zoon

Wij zijn een bedrijf, van vader op zoon, dat graag instaat voor uw binnen- en buitenschilderwerken alsook lakwerken. Pascal Haccour startte zijn beroep op zijn 19 en werkte eerst alleen. Enkele jaren later had ook zoon Jeroen de passie hiervoor gevonden. Ondertussen zitten we al meer dan 35 jaar in het vak en beschikken wij over een zeer brede kennis inzake decoratie, muurbekleding & verscheidene schildertechnieken. Wij leveren schilder- en decoratiewerken voor elk budget en voor elk pand, gaande van nieuwbouw, renovaties en restauraties of onderhoud. Wij staan tot uw dienst met de volgende service:

  • Buitenschilderwerk: schilderen van gevels, oliën, vernissen en lakken van houtwerk
  • Interieurafwerking: schilderen, behangen, oliën van meubels
  • Levering en plaatsing van raamdecoratie, vloerbedekking en vloerbekleding
  • Reiniging van en schilderwerk aan gevels, wanden en vloeren na brand- en/of waterschade

Alles begint natuurlijk met een goed ontwerp. Daarom besteden we veel zorg aan een professioneel kleuradvies en een duidelijk plan voor het beste resultaat. Met al deze kennis staan wij u dan ook graag bij om u te helpen bij het inrichten van uw woning. Onze klant staat centraal en onze doelstelling is u een resultaat te geven, precies volgens uw wensen. Voor meer info en een idee van onze realisaties, kan u terecht in onze fotogalerij op de website.

VRAAG UW OFFERTE AAN →