Schilderwerken DecoBreughe

Uw specialist te Wevelgem in schilderwerken en decoratiewerken

Schilderwerken

Schilderwerken DecoBreughe uit Wevelgem staat dankzij de jarenlange ervaring garant voor kwaliteitsvolle binnen- en buitenschilderwerken. U kan er terecht voor kleur- en technisch advies. Schilderwerken Decobreughe werkt enkel samen met kwaliteitsvolle merken.

Decoratiewerken

Bij Schilderwerken DecoBreughe voorzien we uw huis van alle verschillende schilder- en decoratiewerken. Wij staan garant voor kwaliteit en duurzaam materiaal, passen de nieuwste technieken toe en dit steeds naar wens van de klant.

Wand- en vloerbekleding

Kiest u liever voor behang? Ook dan kan u bij ons terecht. Wij helpen u graag in de ruime keuze tussen de laatste nieuwe collecties van de gekende merken. Daarnaast kunnen wij ook instaan voor het plaatsen van nieuw vasttapijt, vinyl of linoleum op uw vloer. Wij bekijken wat het beste aansluit op uw wensen en voorzien uw woning graag van het mooiste behang- en/of vloerbekleding.

Buitenschilderwerken

Bij Schilderwerken DecoBreughe kan u terecht voor schilderwerken van bijna alle buitenschrijnwerk (hout, pvc, aluminium). Maar ook alle schilderwerken van uw gevel. Dit steeds met de nodige voorbereidingen en kwaliteitsvolle verf. Opteert u voor een welbepaalde verftechniek? Dan gaan wij graag mee in uw keuze.

Binnenschilderwerken

Schilderwerken DecoBreughe verzorgt al uw binnenschilderwerk. Ook voor het plaatsen van gordijnen en overgordijnen kan u bij ons terecht. We geven u steeds kleur- of technisch advies, informatie over de meest geschikte verfsoorten of over beschadigde oppervlakken.