Schilderwerken Arcobaleno Concepts

Schilderwerken - behangwerken - spuittechnieken te Maasmechelen

Schilderbedrijf Maasmechelen

Schilderwerken Arcobaleno Concepts te Maasmechelen is een jong en dynamisch schildersbedrijf voor al uw schilderwerken, behangwerken en spuittechnieken, waarvan de zaakvoerder ook mee op de werf staat. Samen met zijn medewerker voert hij uw schilderwerken en meer uit tot in de verste uithoeken van Limburg en daarbuiten.

U kan rekenen op een expertise van 10 jaar ervaring in allerlei verschillende technieken die de zaakvoerder heeft opgedaan tijdens leercontracten, als zelfstandige en als leerkracht schilderen aan de Syntra.

Een kleurenwaaier vol mogelijkheden

Naast het schilderen kan je bij Schilderwerken Arcobaleno Concepts ook beroep doen op behangwerken en spuittechnieken. De zaakvoerder is steeds telefonisch bereikbaar voor een gratis offerte op maat aan huis of bedrijf.

Wat begonnen is als een hobby, is uitgegroeid als een ware passie waar u als klant steeds het resultaat van terugziet. Schilderwerken Arcobaleno Concepts werkt steeds van werf tot werf en neemt één werk tegelijk aan. Dit om te waarborgen dat elk werk 100% tot in de puntjes afgewerkt wordt.