Schilderwerken

Voor een volledig aanbod inzake schilderwerken bent u aan het juiste adres. Eerst en vooral kan steeds telefonisch of per mail contact opnemen, waarna Kevin bij u aan huis komt voor de juiste opmeting en kleuroverleg. Hierop krijgt u bovendien een vrijblijvende offerte. Hierna start het voorbereidende werk: de ramen worden afgeplakt, de vloer wordt bedekt zodat er geen ongewenste vlekken op uw interieur terecht komen. Na de werken wordt de woning steeds bezemschoon weer afgeleverd. Ondermeer bedrijven en particulieren behoren tot zijn klantenbestand. Door deze verscheidenheid kan u er zeker van zijn dat alles tot in de details wordt afgewerkt.

Behangwerken

Net zoals bij de schilderwerken volgt Kevin hetzelfde procedé inzake de offerte. U kan er terecht voor verschillende behangwerken die u zelf kiest, steeds in overleg weliswaar. Indien u wilt dat er een extern advies komt, schakelt Kevin een kleuradviseur in die samen met u het behang kiest dat past bij uw interieur de verschillende stijlen zijn afhankelijk van uw interieur en persoonlijke smaak

  • Landelijke stijl
  • Fantasie stijl
  • Klassieke stijl
  • Moderne stijl
  • Fotobehang
  • ...

Spuitwerken

Bij schilder- en behangwerken Kevin kan u ook terecht voor spuitwerken. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een Airless toestel waarmee de oppervlaktes steeds egaal worden gespoten met de gekozen verf. Dit kan gebruikt worden voor grotere ruimtes zoals winkels, parkeergarages, magazijnen maar ook betonblokken of houten oppervlaktes. Spuitwerk werkt tijdsbesparend en is gelijk aan schilderwerken. Uw muren en plafond worden dus in een mum van tijd gespoten. Ideaal voor wie in tijdsnood zit.

Kaleien

Ook voor kaleien kan u bij Kevin terecht. Dit is een oudere schildertechniek waarbij een verfvariant van kalei met een blokkwast op de muur wordt uitgestreken.

Meestal wordt kaleien toegepast bij gevels, zowel bij nieuwbouw als renovaties. Hierdoor krijgen de oppervlaktes een degelijke behandelings- en afwerkingslaag. Het beschermt tegen weer en andere invloeden en verbergt ongewenste oneffenheden. Naast deze voordelen krijgt je gevel of muur ook een authentieke look. Je kiest voor kaleien als je je woning een totaal ander uitzicht wilt geven. Hierdoor creëer je een karakteristieke, mooie, rustieke uitstraling die perfect past bij landelijke woningen.