Lamsvlees

Kies voor natuurlijk, mals en smaakvol lamsvlees

Wil u natuurlijk, mals en smaakvol lamsvlees in Tielt-Winge? Kom dan zeker langs bij Schapenfokkerij De Wollekes. Ons lamsvlees is rijk aan eiwitten, mineralen, vitamines en is vooral vetarm. Daarnaast hebben we ook rundsvlees, varkenvlees en kippenvlees

Versneden en verpakt

Schapenfokkerij De Wollekes in Tielt-Winge is een schapenboerderij die meteen vertrouwen uitstraalt. U koopt rechtstreeks bij een betrouwbare bron en kent bijgevolg de herkomst van het lamsvlees. Wij helpen zelf versnijden en verpakken volgens de wensen van de klant.

Ruim en gevarieerd aanbod

Er wordt meegedeelt op de website en op facebook wanneer er vers vlees te verkrijgen is, zoals lamskotelet, lamskroon, gebraad van de bil, schoudergebraad, merguez, ragout, boutsneden en lamsnootje. Daarna kan u het diepgevroren kopen. Andere delen van het lam zoals, vet, lever, en speciaal onbewerkt hondenvlees… zijn eventueel verkrijgbaar op bestelling.

Meer informatie?

Meer informatie? Of een bestelling plaatsen? Neem beslist contact op. U kan hier alle werkdagen terecht om uw vlees af te halen van 17 uur tot 21 uur en op zaterdag van 10 tot 16 uur of na afspraak.