Kris De Neve

Uw specialist in centrale verwarming, sanitair en zonne-energie te Boutersem

Installatiebedrijf te Boutersem

Als installatiebedrijf zijn wij sinds 1996 actief te Boutersem (Kerkom) in centrale verwarming voor woningen en appartementen alsook in sanitair voor woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen. Door de groeiende belangstelling in zonne-energie zijn wij ook, sinds 2005, gestart met installaties van zonne-boilers.

Het is onze doelstelling om van elke installatie steeds een kwaliteitsinstallatie te maken. Dit bekomen wij door gebruik te maken van vooraanstaande merken en ruime aandacht te geven aan het ontwerp, zodat de installatie niet alleen feilloos werkt maar eveneens zeer onderhoudsvriendelijk is.

Centrale verwarming

Zowel aardgas als stookolie hebben elk hun voordelen. Voor u is de keuze misschien vlug gemaakt. Twijfelt u nog? Wij geven u graag advies. Ook de keuze van de verwarmingslichamen bepaald de volgende jaren het uitzicht van uw woning. Of ziet u het gewoon niet zitten? Wij plaatsen probleemloos uw inox schoorsteen of uw stookolietank. Eens uw installatie een feit is verwacht u er natuurlijk jaren zorgeloos comfort van.

Sanitair

Uw persoonlijke hygiëne vindt U alvast heel belangrijk. Ook de omgeving waar je voor jezelf zorgt mag er mooi uitzien.

Zonne-energie

Een nieuwe energiezuinige ketel levert u ongetwijfeld een besparing van uw stookkosten op. Dit kan ook in combinatie met een zonne-boiler. Die levert je nog een extra besparing op want tijdens het jaar kan de zon een groot gedeelte van de opwarming van je tapwater verzorgen.