Aerts Cyriel

Uw vakman in sanitair, verwarming en ventilatie voor Aarschot

Aerts Cyriel biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding!

Bent u particulier of ondernemer en bezig met (ver)bouwen of renoveren? Dan installeren wij de beste centrale verwarming naar uw keuze. Bij ons in Aarschot vindt u een ruim aanbod aan centrale verwarming voor privégebruik of industriële toepassingen. U heeft de keuze tussen condensatieketels op gas en mazout, vloerverwarming of radiatoren. Ook de installatie van warmtepompen behoort tot onze specialiteiten.

Ons bedrijf staat garant voor de kwaliteit van uw centrale verwarming. Wij hebben maar liefst 25 jaar ervaring in het vak en gaan altijd professioneel te werk. Bovendien werken we alleen met de beste topmerken zoals Weishaupt, Viessman, Vasco, Henrad en vele anderen. Dit alles bieden we u aan tegen een correcte prijs.

We zorgen niet alleen voor de installatie van uw centrale verwarming, ook voor onderhoud en herstellingen bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze medewerkers geven u professioneel advies en staan paraat bij gelijk welk probleem met uw centrale verwarming. U zult versteld staan van de klantvriendelijke en snelle service van ons bedrijf.

Ons bedrijf staat voor:

  • Ruim aanbod centrale verwarming
  • Installatie, onderhoud en herstellingen
  • Professionaliteit door jarenlange ervaring
  • Kwalitatief materiaal

Sanitaire installatie

Sanitair & verwarming Aerts Cyriel Aarschot

Meer dan 25 jaar gespecialiseerd in sanitaire installatie. Daarbij komen we graag tegemoet aan de wensen van al onze klanten. Zo plaatsen we vakkundig uw baden, toiletten of douches, maar ook een totale badkamerrenovatie. Wij installeren massage- en stoombaden, jacuzzi's, whirlpools,...

LEES MEER

Ventilatie

Sanitair & verwarming Aerts Cyriel Aarschot

Als u wilt dat de lucht in uw woning of bedrijf gezond blijft, heeft u een ventilatiesysteem nodig. Zo voorkomt u onfrisse geurtjes, maar ook huismijt en schimmels. Om de kwaliteit van uw ventilatie te garanderen, installeren we alleen de beste merken.

LEES MEER

Verwarming

Sanitair & verwarming Aerts Cyriel Aarschot

Tijdens uw (ver)bouwwerken of renovatie heeft u snel handen tekort. Wij zijn uw professionele partner voor uw nieuwe verwarming. We plaatsen vakkundig condensatieketels op gas waar u het wenst. Wij werken alleen met de beste merken bij de installatie van uw verwarming.

LEES MEER

Renovaties

Sanitair & verwarming Aerts Cyriel Aarschot

Uw badkamer vernieuwen vraagt tijd. Daarom is het verstandig om onze specialisten te contacteren voor de renovatie van uw sanitair. We hebben allerlei opties om uw badkamer en toilet te moderniseren. Whirlpools, jacuzzi’s, stoom – en massagebaden of inloopdouches – het is maar een greep uit ons ruim en kwalitatief aanbod.

LEES MEER

Warmtepompen

Sanitair & verwarming Aerts Cyriel Aarschot

Wij zorgen snel en professioneel voor solide lucht/lucht of water/waterpompen! Ons bedrijf biedt u de beste mogelijkheden om uw huis of bedrijf op een nieuwe, duurzame manier te verwarmen. Warmtepompen zijn een duurzame oplossing om te verwarmen omdat ze warmte omzetten door middel van arbeid.

LEES MEER

Contact

Sanitair & verwarming Aerts Cyriel Aarschot

Interesse om onze klant te worden? Contacteer ons dan nu voor bijkomende informatie!

CONTACTEER ONS