Lameire Service

Verlichting, elektriciteit, sanitair & centrale verwarming voor Damme & Knokke-Heist

Vakmanschap

Bij Lameire Service in Damme bouwen we mee aan jouw dromen. We zijn perfectionistisch en hebben jarenlange ervaring in de sector. Hier vind je wat je zoekt.

Ervaren professionals met een oog voor detail

Maak samen met Lameire Service een succes van uw nieuwbouw of renovatie. Ons vakkundig bedrijf is gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van uw centrale verwarming, sanitair, elektriciteit en ventilatiesystemen. Dankzij onze ervaring en samenwerking met professionals kan u rekenen op een perfect resultaat. Wij zijn actief in de regio's Damme & Knokke-Heist.

Installatie en onderhoud

U kan ons inschakelen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Als loodgieters staan wij in voor het naadloos installeren en perfect in conditie houden van uw installatie. Ook voor het dagelijks onderhoud in en rond uw huis bent u bij ons op het goede adres. Denk hierbij aan stroeve kranen, doorlopende wc’s, lekkende afvoeren, gebarsten wastafels, problemen met de riool, moeilijkheden met de wasmachineaansluiting, ... Voor elk probleem voorzien wij de snelste en beste oplossing. Telkens weer kan u rekenen op onze kwaliteit, professionaliteit en ervaring op het hoogste niveau!