KMA Service

Vakman in sanitair, centrale verwarming, ventilatie voor Hasselt & Heusden-Zolder en omgeving

De expert voor sanitaire installaties in Heusden-Zolder

Op zoek naar een betrouwbare partner voor sanitaire installaties in regio Hasselt, Heusden-Zolder of omgeving? Dan bent u aan het goede adres bij KMA Service.

Team van professionals

KMA Service is een jong en dynamisch bedrijf onder leiding van zelfwerkend patroon Mahmut Karatas, vakman met een ervaring van maar liefst 15 jaar in de sector. Samen met een team van meer dan 20 enthousiaste werknemers bieden wij elke dag een snelle én kwaliteitsvolle dienstverlening voor sanitair. KMA Service is gevestigd in Heusden-Zolder en ons werkgebied spreidt zich uit over de provincies Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Waarmee kunnen we u helpen

Ons werkpakket bestaat uit de installatie van centrale verwarming, sanitair en ventilatie. Dit doen we zowel voor nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. We beschikken over een grondige kennis van zaken betreffende allerlei sanitaire installaties. Enerzijds kunnen particulieren een beroep op ons doen, maar ook voor grote aannemers gaan we graag aan de slag.

Troeven

Door de omvang van ons team kunnen we alle opdrachten snel en correct uitvoeren, zonder lange wachttijden. Om u nog extra van dienst te zijn, werken we ook in weekends en op feestdagen. Onze gemotiveerde medewerkers staan altijd voor u klaar. Verder volgen we ook regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe technieken.

Heeft u een vraag over onze service? Of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem dan even contact met ons op. Wij werken enkel op afspraak. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren van 9u tot 17u.