Six Izegem

Dakwerken, gevelbekleding, HVAC, sanitair, renovatie & nieuwbouw te Izegem

SIX, Strong In Experience

Van geen kleintje vervaard, dat zijn we bij SIX al sinds jaar en dag. Dankzij de jarenlange inzet van alle collega’s staat SIX aan de top in de aannemerswereld. In onze afdelingen ‘Dak & Gevel‘, ‘HVAC & Sanitair‘, ‘Renovatie & Nieuwbouw‘ en de ‘Technische Dienst‘, gaan we voor niets minder dan een superieure afwerking en een ‘wauw-effect’. Dankzij onze Technische Dienst kunnen onze klanten steeds rekenen op onze warme service. Bekijk onze realisaties en overtuig jezelf!

Over ons

Meer dan 190 medewerkers werken elke dag hard aan het verhaal van SIX. Het zijn zij die ervoor zorgen dat SIX staat waar het nu staat. Een professioneel bedrijf met een onberispelijke reputatie. Kwaliteit en klantgerichtheid, voor ons allerminst loze woorden, worden hoog in het vaandel gedragen. En dat binnen een steeds evoluerend, modern bedrijf. Door de jarenlange inzet van het SIX-Team hebben onze afdelingen zich kunnen ontwikkelen tot een belangrijke speler op de aannemersmarkt. Heb je zin om ook #HappyWithSIX te worden? Bekijk dan onze jobs en waag je kans! SIX kan, dankzij continue innovaties, genieten van de steun van het Europees Sociaal Fonds. Lees hier meer over het SIX & ESF project.

Afdelingen

De SIX familie bestaat uit 4 afdelingen die elkaar op meerdere vlakken versterken. Op die manier kunnen we onze klanten steeds de meest betrouwbare oplossingen aanbieden en uitvoeren.

Dak & gevel SIX izegem

Of het nu om een plat dak op 50 meter hoogte gaat, of om de koepels van de sterrenwacht. Lees meer...

HVAC & sanitair SIX izegem

De afdeling HVAC & Sanitair werkt zowel in residentiële als industriële omgevingen. Lees meer...

Renovatie en nieuwbouw SIX izegem

De afdeling Renovatie werd intussen uitgebreid met een volledig nieuwbouwteam. Lees meer...

Techniche dienst SIX izegem

De Technische Dienst is ontstaan als ondersteunende divisie maar groeide al snel uit tot... Lees meer...

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!