Fotoalbums

Sanitair Colman

Centrale verwarming, sanitair en renovatie te Hamme

Sanitair Colman is een kleine maar efficiënte onderneming gevestigd in Hamme. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie en herstellingen/reparatie van verwarming (gas), sanitair, zonnepanelen, totale badkamerrenovaties en nieuwbouw projecten. Met reeds 15 jaar expertise en ervaring kan Sanitair Colman de wensen van zowel particulieren als bedrijven realiseren. Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Sanitair

Sanitair Colman zorgt naast het compleet renoveren of nieuw aanleggen van uw badkamer, toilet of keuken ook voor kleine reparaties op sanitair gebied. Alle sanitaire toestellen, zoals toiletcombinaties, douchebakken, douchecabines, stoomcabines, baden, wastafels, kranen,... kunnen door ons worden geleverd, geïnstalleerd en onderhouden. We gebruiken hiervoor enkel kwaliteitsmerken, wat voor een lange levensduur van uw sanitair zorgt. Ook voor het voorbereiden en aanpassen van waterleidingen en rioleringen staan we te uwer beschikking.

Centrale verwarming

Sanitair Colman kan je wegwijs maken in de wereld van vloer- en wandketels, ketels op pellets en condensatieketels op stookolie of gas en dit voor open of gesloten toestellen. In de keuze van radiatoren en convectoren zal het design een belangrijkere rol spelen. Ook hier bieden we een divers assortiment aan.

Renovaties

U kan bij ons ook terecht voor de totale inrichting van uw badkamer, douche, bad, betegeling, lavabo's ... We stellen u graag ons assortiment voor. Van rustiek tot hypermodern, uw stijlvoorkeur is het uitgangspunt. We gidsen u graag door de recentste trends. We zoeken steeds naar de beste verhouding prijs/kwaliteit afhankelijk van uw budget.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Sanitair Colman.

Contact

Sanitair Colman

H.C. Van der Lelystraat 4, 9220 Hamme
  • Badkamerrenovatie
  • Centrale verwarming
  • Chauffage
  • Sanitair
  • Verwarming
T052 55 46 16
M0478 26 70 68
Ond. nr.0806.259.446

Gelieve contact op te nemen via mail of telefoon.