Salon Luma Aarschot

Massages • Nagelstudio • Voetreflexologie • Wimperlifting

Manuele massages en therapeutische massages

Op zoek naar ontspanning? Bij Salon Luma in Aarschot kan je terecht voor een deugddoende manuele massage, die vastzittende spieren en stress zo van je laten afglijden. Maar wij bieden ook therapeutische massages aan. Een echte aanrader voor wie al een tijdje met vervelende pijn rondloopt en hier verlichting in zoekt. Bekijk alle verschillende massages hier.

Nagelstudio: gelnagels en gellak

Bij Salon Luma in Aarschot kan je ook terecht voor gelnagels. Vind je gel maar niets en wil je toch nog mooie verzorgde nagels? Dan kies je best voor gellak. Deze houd 2 tot 3 weken en word geplaatst op de natuurlijke nagels. Graag een afspraak maken? Contacteer me!

Voetreflexologie, verlichting van spanning en stress

Buiten onze massages en nagelstudio kan je ook bij ons te Aarschot terecht voor voetreflexologie. Voetreflexologie zorgt voor verlichting van spanning en stress, het verbeterd de doorbloeding en heft blokkades van het zenuwstelsel op. Onze voeten zijn een weerspiegeling van ons hele lichaam, door op reflexpunten te werken corresponderen deze met de klieren, organen en andere delen van het lichaam. Contacteer me voor meer info hierover.

Wimper one by one, wimperlifting en wimpers russian volume

Wil je graag mooie wimpers maar niet direct dat valse wimpereffect? Dan is wimperlifting iets voor u. Bij wimperlifting word door middel van pads een natuurlijke krul in uw wimper gelegd die zo'n 6 weken meegaat.

Maak een afspraak →