Fotoalbums

Salon Changes

´┐╝Wat voor mij en Wendy startte als een ambitieuze droom, is een magische werkelijkheid geworden. In 2015 heeft Kapsalon Changes Brasschaat zijn deuren geopend. In navolging van het succes van het eerste Changes Inspired by Glenn salon, is er nu een tweede salon bij u in de buurt van Kontich! Elk kappersbezoek is een ware belevenis bij Changes. U kan rekenen op een warm onthaal, leuke verrassingen en een service van absolute topkwaliteit!

Als pioniers in de kappersbranche kan u bij ons steeds rekenen op een team van professionals die u bijstaan met raad en daad, u op de hoogte brengen van de nieuwste trends en er voor zorgen dat u telkens weer die knappe metamorfose krijgt die u verwacht. Een echt Changes-salon bruist van de gezellige bedrijvigheid! Ook in de nieuwe zaak zullen maandelijkse dj-optredens, make-up adviesdagen en speciale koopavonden worden georganiseerd, om u elke keer net dat tikkeltje meer te bieden.

Klik hier om de volledige prijslijst te bekijken.

Barbershop

Voor de mannen is er een heuse barbershop, neem plaats in een echte barberchair en krijg een authentieke scheerbeurt zoals het hoort. De barbershop stamt uit de Afro-Amerikaanse cultuur rond 1900 en waren belangrijke ontmoetingsplaatsen waar de mannelijke klanten, wachtend op een knip- en scheerbeurt de tijd doodden door samen te zingen. Een onversneden knipoog naar een nostalgisch en stijlvol verleden.

Changes, uw kapsalon - barbershop voor Brasschaat, Ekeren, Kapellen, Schoten, Stabroek, ...

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Salon Changes.

Contact

Salon Changes

Bredabaan 320, 2930 Brasschaat

Vestigingen

Changes Kontich
Mechelsesteenweg 100, 2550 Kontich
  • Barbershop
  • Coiffure
  • Kapper
Maandag 09.00u-17.00u
Dinsdag 09.00u-18.00u
Woensdag 09.00u-18.00u
Donderdag 09.00u-20.00u
Vrijdag 09.00u-18.00u
Zaterdag 07.30u-16.30u
Zondag Gesloten

Mogelijk met of zonder afspraak