Personal Coaching Tielt-Winge

Saefran

Francine Saenen is uw personal coach te Tielt-Winge

De woorden die mij typeren als personal coach zijn rustig, toegewijd, niet oordelend, geduldig, benieuwd en durf. Als coach luister ik met ogen en oren naar jouw verhaal, stel je op je gemak en stimuleer je om in dialoog te gaan over een door jou gekozen onderwerp. Ik ondersteun je in een open en vertrouwelijk gesprek om je inzicht te verruimen. Door mijn vraagstelling weet ik je op mijn eigen zachte en terugspiegelende manier tot de essentie te laten doordringen. Coaching is geen therapie. Coaching is je begeleiden om je potentieel te ontdekken en de energie in jezelf te vinden om het leven te leiden dat je nastreeft. Contacteer mij voor meer informatie.

Vitaliteitscoaching

Voel jij je gestresseerd? Heeft je job of je privéleven op het einde van de dag al je energie opgeslorpt? Heb je juist geen energie meer omdat jij je talenten niet kan gebruiken en je verveelt? Dan is vitaliteitscoaching misschien iets voor jou.

Klik hier voor meer info.

Welzijnscoaching

Zit jij goed in je vel? Wil jij je persoonlijkheid ontplooien zonder spelbrekers als een laag zelfvertrouwen, faalangst of angst voor verandering? Hoe ga je om met je hoogsensitiviteit? Zoek jij naar wie je bent? 

Klik hier voor meer info.

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching verruimt het inzicht in jezelf waardoor je bewustere keuzes kan maken. Dit resulteert in het opstellen van jouw persoonlijk ontwikkelingsplan, een leidraad om de eerste stappen te zetten naar je droomjob.

Klik hier voor meer info.